1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kenan Bıyık ne demek istedi?
Kenan Bıyık ne demek istedi?

Kenan Bıyık ne demek istedi?

Ardeşen'de yapılan CHP aday tanıtım toplantısına, 1. sıra adayı Kenan Bıyık'ın, 'Ben siyasete girdiğimde CHP yoktu' sözleri damgasını vurdu.

A+A-

Rize’nin Ardeşen ilçesinde CHP adaylarının tanıtımı için düzenlenen toplantıda 1. sıra adayı Kenan Bıyık’ın sözleri gündeme damgasını vurdu.

CHP Rize Milletvekili adayları Kenan Bıyık, Başar Cumbur ve Nesrin Sarı ile birlikte CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, Ardeşen İlçe Başkanı Osman Yeniay, Fındıklı İlçe Başkanı Oktay Büyüklü, İl ve çevre ilçelerden parti yöneticileri ile vatandaşların katıldığı toplantı, ilçe binasında gerçekleştirildi.

35733

CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya adaylarını partililere takdim ederek adayları hakkındaki görüşlerini belirtti. Aslankaya ayrıca Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile Rize’de büyük bir miting yapacaklarını söyledi.

Burada bir konuşma yapan CHP Rize 1. sıra Adayı Kenan Bıyık, “Benim Anavatan Partisi’nde siyasete başladığım zaman CHP yoktu. O yüzden ANAP’ta siyasete başladım. Ama bugün Allaha şükür ki yanınızdayım. Bana kucak açtığınız için, beni kabul ettiğiniz için ve benim arkamda durduğunuz için teşekkür ederim” dedi.

35734

Yaklaşık 3 hafta önce CHP’de siyasete başladığını anlatan Bıyık, “Bundan sonra, son nefesime kadar, CHP’de siyaset yapacağım.” sözünü vererek, “Size hakkımda her türlü şeyi söyleyebilirler, anlatabilirler, o partiye, bu partiye gitti diyebilirler. Sakın ola bunların hiç birine kulak asmayın. Kenan Bıyık, bu yaşına kadar defosu olmayan insanlardan biridir. Benim hayatımda keşkelerim olmamıştır. İyi ki de o partiye(ANAP) gittim. Orada doktoramı yaptım. Doçent oldum. Şimdi de CHP’de profesör olarak mecliste Rize’yi temsil edeceğim.” şeklinde konuştu.

CHP1.jpg

ASLANKAYA TOPARLADI

Bıyık’ın “Ben siyasete başladığımda CHP yoktu” ifadelerinin de yer aldığı konuşmasının ardından söz alan CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, “Adayımız sanırım heyecanına yenik düşerek böyle bir söz kullandı. Siyasette böyle şeyler olabilir. Ben adayımız Kenan Bıyık’ın babasıyla Rize’de CHP çatısı altında siyaset yaptığımı bilirim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
30 Yorum