1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kıbrıs gazisi oğluna iş istedi
Kıbrıs gazisi oğluna iş istedi

Kıbrıs gazisi oğluna iş istedi

Rize Valiliği halk gününe ilginç talepler damgasını vuruyor. Kıbrıs gazisi Rizeli, kanser olduğunu söyleyerek 'Ben ölmeden oğlumu işe alın' dedi.

A+A-

MUSTAFA BAYRAK
Son yapılan halk gününe katılan Kıbrıs Gazisi Bilgivar Bakır, kanser hastası olduğunu ve ölmeden önce oğlunu bir işe yerleştirmek istediğini söylerek Vali Yardımcısı Fuat Gürel’den oğlu için iş talebinde bulundu.
Rize Valiliği halk gününe katılan Kıbrıs gazisi 54 yaşındaki Bilgivar Bakır, ölmeden oğlunu bir işe yerleştirmek istediğini belirterek oğlu için iş talebinde bulundu.

Halk gününe katılan Kıbrıs gazisi, "6 çocuk babasıyım ve kanser hastasıyım. 1 oğlum, 5 kızım var. Mesleği olmayan oğlumun geleceğini düşünmek zorundayım ve bir işe yerleştirildiğini ölmeden görmek istiyorum" dedi.
Rize Vali Yardımcısı Fuat Gürel ise, iş bulma kurumuna müracaat etmeleri gerektiğini söyleyerek, "Şu an iş verecek durumda değiliz" dedi.
70 milyar borç
Ağustos ayı sonlarında Rize merkez de bazı fabrikalardan aldığı çöp çayları paketlerken yakalanan vatandaşın eşi Zozan Pullu ise 2 çocuğu ile birlikte geldiği halk gününde vali yardımcısından yardım istedi. 70 milyar borçları olduğunu söyleyen Zozan Pullu “Eşim çay yaparken yakalandı ve bize ceza yazıldı. Kötü durumdayız ve o ceza ile birlikte 70 milyar borcumuz var. Parayı ödeyecek durumda değiliz. Çocuklarım okuyor ve onların ihtiyaçlarını karşılayamaz haldeyim” dedi.
Vali Yardımcısı Fuat Gürel ceza için yapılabilecek bir şey olmadığını ancak çocukların okul ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum