1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kılıç yeniden başkan seçildi
Kılıç yeniden başkan seçildi

Kılıç yeniden başkan seçildi

Pazar Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen, Pazar Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 46. olağan genel kurulunda mevcut başkan Ekrem Kılıç tek listeyle gidilen seçimde yeniden başkanlığa seçildi.

A+A-

Divan Başkanlığını, 24. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Güven Aksoy’un yaptığı kongreye Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Halk Bankası Müdürü Onur Kamiloğlu, siyasi parti başkanları ve temsilcileri ile STK temsilcileri ve delegeler katıldı.

klc9.jpg

Kendisine destek veren ve göreve yeniden seçen delegelere teşekkür eden Kılıç, çalışmalarını aynı şevk ve heyecanla devam ettireceklerini belirterek, şunları söyledi: “Genel kurul toplantılarımızı önceleri 20- 30 kişi ile yaparken şimdi tek liste olmasına rağmen üyelerimiz salona sığmadı. Bu görüntü bizi çok memnun etti. Pazar esnafı da kooperatifimizin güçlenmesi için elinden geleni yaptı. Ve güçlü bir kooperatif olduk. Biz de kendilerine en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Kısa sürede 160 milyon TL kredi kullandırdık. 2022 yılının sekizinci ayına kadar 20 milyon TL kullandırırken son 3 ay içerisinde 35 milyon TL kredi kullandırdık. Bu parayı kullandırırken taksicilerimizin de sorunlarını gidermiş olduk. 2023 yeni yılında 17 günde 30 kişiye kredi kullandırdık. Çamlıhemşin ve Hemşin ilçeleri ile köydeki esnaflarımıza da hizmet veriyoruz.”

esnaf8-002.jpg
     
 
Ekrem Kılıç’ın Başkan, Recep Üst’ün de Başkan vekili olarak yer aldığı Pazar Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu ve diğer organlar şu isimlerden oluştu:

esnafliste3.jpg

esnaf7-003.jpg

esnaf6-004.jpg

esnaf5-004.jpg

esnaf4-005.jpg

esnaf2-009.jpg

esaf1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız