1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Kılıçdaroğlu: Ben düzgün adamım
Kılıçdaroğlu: Ben düzgün adamım

Kılıçdaroğlu: Ben düzgün adamım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi için ''Memur Kemal Efendi'' diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a böyle cevap verdi.

A+A-

Recep bey ifadesinin ardınan Başbakan'ın Kemal efendi hitabıyla karşılaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Efendi adamım doğrudur, düzgün adamım çünkü ben. Halka hizmet etmeyi seviyorum'' dedi.

Kılıçdaroğlu, Yozgat gezisi kapsamında Sorgun ilçesi Bahadın beldesinde düzenlenen Kültür Festivali'nin açılışında konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın Isparta'da yaptığı konuşmada kendisine ''Memur Kemal Efendi'' diye seslendiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

''Memur olmaktan onur duydum, çünkü onurla hizmet ettim millete. Ben aynı zamanda memur Kemalim, işçi Kemalim, emekli Kemalim, milletvekili Kemalim, ben halkın Kemaliyim. Yani Sayın Başbakan, memur demekle bütün memurları aşağılıyor. Memurlara buradan selam gönderiyorum. Aşağılanması gereken birisi varsa, aşağılayan kişidir. Bunu da Başbakanın bilmesi lazım.''

Kendisinin devletin ciddiyetinin ve öneminin her zaman farkında olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, ''Ben memur Kemalim, işçi Kemalim, emekli Kemalim, bunları bana herkes söyleyebilir. Ama hiç kimse bana kalpazan Kemal demedi, değil mi? Veya hiç kimse bana hayali ihracatçı milletvekili demedi, veya hiç kimse bana ihaleye fesat karıştıran memur demedi. Devlete onurla hizmet eden bir kişiyim ben ve bununla da övünürüm. Efendi adamım doğrudur, düzgün adamım çünkü ben. Halka hizmet etmeyi seviyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum