1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KILIÇDAROĞLU'NA RİZE'DEN BÜYÜK SÜRPRİZ!
KILIÇDAROĞLU'NA RİZE'DEN BÜYÜK SÜRPRİZ!

KILIÇDAROĞLU'NA RİZE'DEN BÜYÜK SÜRPRİZ!

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öğrenci velilerini kabul etti. Rize'den katılan öğrenci velisinin soyadı Erdoğan olunca basının ilgisi de farklı oldu!

A+A-

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Geleceği Birlikte Kuruyoruz Öğrenci Velileriyle Buluşma" toplantısında okul aile birliklerinde yöneticilik yapan Türkiye'nin farklı illerinden gelen velileri dinledi.

kilicdar.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE AYNI SOYADI TAŞIYAN CHP'Lİ

Toplantıya Rize’nin Güneysu köyünden katılan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile aynı soyadı taşıyan Rize Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Erdoğan, gazetecilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akrabası olup olmadığını sorması üzerine, “Akraba değiliz, soy ismimiz tutuyor. Ama aynı köydeniz, aynı ilçedeniz. Ailece de görüştüğümüz bir insan, yabancı da değil. CHP’ye yeni üye oldum. AK Parti’den en son yerel seçimden önce istifa ettim. Mehmet Bekaroğlu ile birlikte hareket ettik” diye cevap verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum