1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kılıç'tan önemli açıklamalar
Kılıç'tan önemli açıklamalar

Kılıç'tan önemli açıklamalar

AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç, seçime saatler kala Pazar53'e önemli açıklamalarda bulundu. "Pazar tarihinde böyle bir seçim atmosferi yaşanmadı" diyen Kılıç, Pazar'da kimin ne yapmaya çalıştığını tek tek anlattı

A+A-

AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç, Pazar53 mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’nin bekası için 7 düvelle mücadele ettiğini söyleyen Kılıç, kendisinin ise 17 düvelle mücadele verdiğini anlattı.

ekrem02-002.jpg

Pazar’ın geçmiş dönemde bir takım ideolojik çatışmaların merkezi haline getirildiğini ve bunun acısını yaşadığını söyleyen Kılıç, “Bugün bunu filizlendirmeye çalışanları görüyor, şahit oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Pazar’da değişik bir seçim atmosferi oluşturulmaya çalışıldığının altını çizen AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Kılıç, “Türkiye’nin dört bir yanından dernek başkanı, para tüccarı, büyükşehir belediye başkanı ve nihayetinde genel başkan getirip mitingler düzenleniyor. Pazar tarihinde böyle bir seçim atmosferi yaşanmadı.” dedi.

ekrem101.jpg

“Biz kendi işimize bakıyoruz” diyen Kılıç, “Projelerimizle, gençlerimize yeni umut ve heyecanlar verecek vaatlerimizle öne çıkmak istiyoruz. Geçmişin karanlığını konuşarak içimizi karartamayız. Biz yeni bir vizyon ile 1 Nisan sabahı elimizi taşın altına koyup hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağız. Kaybedecek vaktimiz, boşa çekecek küreğimiz yok. Yalan gürültü yapar, hakikat sakindir." ifadelerini kullandı.

İşte, birbirinden ilginç açıklamaların yer aldığı, AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç ile gerçekleşen söyleşimiz:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
31 Yorum