1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Kiracının tepkisi ağır oldu
Kiracının tepkisi ağır oldu

Kiracının tepkisi ağır oldu

2 ay kirayı ödeyemeyince icracıları kapısına dayayan mal sahibine iş yeri işletmecisinin tepkisi ağır oldu.

A+A-

Denizli'de, bir iş hanında ayakkabı satıcılığı yapan bir esnaf, iki aydır dükkan kirasını ödemediği için dükkan sahibi tarafından icraya verildi. İcra memurları işyerinde bulunan yaklaşık 10 koli ayakkabıyı götürdü.

Olay, Çınar Meydanı'ndaki Mızrapoğlu iş hanında meydana geldi. Yaklaşık iki ay önce Ayşe M.'nin kiralık işyerine gelen Ramazan Erdem işyerini kiralayarak ayakkabı satış mağazası açtı.

Ramazan Erdem iki ay boyunca dükkan sahibine "para kazanamıyorum, battım" diyerek kirayı ödemedi.

Dükkan sahibi Ayşe M. ve oğulları, Ramazan Erdem'i mahkemeye verdi. İcra memurları, Ramazan Erdem'in işyerinden bilirkişi nezaretinde iki aylık kira masrafı kadar mal götürdü. İşyerine gelen Erdem ise işyerinin camlarına yer sahibini eleştiren yazılar astı.
22419
Sabah işyerine gelen çevre esnafı bu yazıları görünce 155'i arayarak durumu şikayet etti. Olay yerinden geçen bir avukat da yazıları okuyunca "avukatlara hakaret ediliyor" diyerek Denizli Barosu'nu aradı.
22420
Denizli Barosu Yazı İşleri Müdürü Osman Yelpaze olay yerine gelerek yazılar üzerinde inceleme yaptı, avukatlara hakaret ediliyor diyerek suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Olay yeri inceleme ekipleri yazıların fotoğrafını çekerek metre ile ölçtü. Polis, yazıyı yazan şahsı aramaya başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız