1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kıyamadığı armut ağacını evinin içine aldı!
Kıyamadığı armut ağacını evinin içine aldı!

Kıyamadığı armut ağacını evinin içine aldı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde kendisiyle yaşıt armut ağacının olduğu yerde ev yapan 66 yaşındaki vatandaş, ağacı kesmeyip evin içinden geçirdi!

A+A-

CEMİL KUS
Çamlıhemşin ilçesi Dikkaya köyünde yaşayan 66 yaşındaki Nazım Kus adlı vatandaşın, 65 yıllık armut ağacının bulunduğu alanda kurduğu ev dikkat çekiyor.

Yeni yapılan evin balkonuna engel olan armut ağacını kesmeden balkonun ortasından geçiren Nazım Kus, “Evi yaparken ağaca kıyamadım ve ağaca göre evi uydurdum. Bu ağacın yanında içtiğim bir bardak çay bana huzur veriyor.’’ ifadelerini kullandı.

agac4.jpg

Kendisinden 1 yaş küçük armut ağacını kesmeye kıyamayan Nazım Kus, inşaatı ağaca uydururken, bunu doğaya olan saygısından ötürü yaptığını söyledi.

Kus, “Çamlıhemşin’i ‘SİT’ alanı ilan ettirip başımıza çorap ören ve orman katliamında ise en önde giden sözde çevreci grup, doğa sevgisi görsün, bir ağaca nasıl değer verildiğini görsün.” şeklinde konuştu.

agac2.jpg

agac1.jpg

agac5.jpg

agac6.jpg

agac3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum