1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kızılay'dan etkileyici slogan
Kızılay'dan etkileyici slogan

Kızılay'dan etkileyici slogan

Kızılay Rize'de, "Kanımızın yetmemesi kanımıza dokunuyor” sloganı ile yeni bir kan bağışı kampanyası başlatacak.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Türk Kızılayı Rize Şube Başkanı Mehmet Nuri Gezmiş, Kızılay olarak “Kanımızın yetmemesi kanımıza dokunuyor” sloganı ile yeni bir kan bağışı kampanyası başlatacaklarını söyledi.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Türk Kızılayı Rize Şube Başkanı Mehmet Nuri Gezmiş, “Ülkemizin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerinin, gönüllü ve karşılık beklemeyen kan bağışçılarından temin edilebilmesi için kan bağışı konusunda toplumun tüm katmanlarında duyarlılık oluşturulması ve kan bağışının uygun kişiler için süreklilik haline getirilmesi amacıyla Türk Kızılayı tarafından ulusal kan bağış kampanyası başlatılacaktır” dedi.

'Türk Kızılayı Gönüllü Kan Bağışçısı Davranış Değişikliği Kampanyası' adıyla başlatılacak kampanyanın ana sloganının 'Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor' olarak belirlendiğini kaydeden Gezmiş, “Halkından aldığı güç ve destekle kan hizmetleri alanında faaliyet gösteren Türk Kızılayı, bu kampanya ile toplumun tüm kesimlerini kan bağışı konusunda duyarlı olmaya ve ulusal bir seferberlik başlatarak kan bağışında bulunmaya davet edecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum