1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kızkulesi Derneği sevindiriyor
Kızkulesi Derneği sevindiriyor

Kızkulesi Derneği sevindiriyor

Pazar Kızkulesi Yardımlaşma Derneği, ihtiyaç sahiplerine yardımlarını devam ettiriyor. Dernek, düğün hazırlığı yapan aileyi sevindirdi.

A+A-

Pazar Kızkulesi Yardımlaşma Derneği, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Düğün hazırlığındaki bir ailenin talebi üzerine inceleme yapan Dernek yetkilileri, yaşam şartları son derece kötü olan evin onarımı için çalışma başlattı. Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bölükbaş, zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren 3 yetim çocuğun yaşadığı evin onarımını pencere çerçevelerini değiştirerek başlattıklarını söyledi.

Bölükbaş, ailenin talebi üzerine yaptıkları inceleme sonrası dernek olarak yardım yapma kararı aldıklarını belirterek, “Derneğimizin imkânları ölçüsünde evin pencere ve kapı aksamlarının değişimini gerçekleştirdik. Hayırseverlerimizin desteğiyle diğer ihtiyaçlarının da karşılanması için çalışacağız. İş Bankası Pazar Şubesi’nde 1588296 numaralı yardım hesabına hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz. Bizi üzen bu hesap numarasına şimdiye kadar bir kuruş destek gelmemesidir. Derneğimiz, gönül dostlarının kendi imkânlarından kısmasıyla elde edilen gelirlerle hizmetlerini devam ettirmektedir. Oysaki sürekli yardım kapsamına aldığımız aileler var. Bu anlamda zengin ve hayırsever işadamlarımızın da yardımlarını bekliyoruz.” Dedi.

Aynı zamanda hasta ziyaretlerini de aksatmadan devam ettirdiklerini ifade eden Bölükbaş, maddi ve manevi yardımlarını sürdürdüklerini belirterek, “Her şeyin para olmadığı da bir gerçek. Bazı insanların ilgi ve saygıya ihtiyaç duyduklarını görüyoruz. Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Doktor Muharrem Kara Bey, sağlık hizmetleri konusunda fedakârlıkla çalışıyor. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılama ve sıkıntısını elimizden geldiği kadarıyla gidermeye çalışmaktayız. Daha çok insanlarımıza ulaşabilmemiz için Kızkulesi Yardımlaşma Derneği ile Pazar halkının el ele vermesi gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum