1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kızkulesi Derneği'nden yardım
Kızkulesi Derneği'nden yardım

Kızkulesi Derneği'nden yardım

Pazar Kızkulesi Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayı dolayısıyla tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gıda paletlerinin dağıtımına başladı.

A+A-

Dernek başkanı Cihan Bayram Ramazan ayının güzelliklerini ihtiyaç sahiplerine de yaşatmak, ve dualarını almak için şuana kadar 40 aileye gıda paketi ulaştırdıklarını ifade ederek, “Allah nasip ederse Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi 100’ün üstünde aileye ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun yanında okulların başlaması nedeniyle öğrencilerimize giyim kırtasiye ve çanta yardımı yapmaktayız. Bir yıl boyunca dertlere derman olmaya gayret ettik. Bizim bu çalışmalarımıza destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çünkü yaptığımız yardımların ana kaynağı, hayırseverlerimizdir. Biz sadece ihtiyaç sahiplerini bulup hayırseverlerimizin bağışlarını kendilerini takdim ediyoruz.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum