1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kızkulesi onun hayatına ışık oldu
Kızkulesi onun hayatına ışık oldu

Kızkulesi onun hayatına ışık oldu

Eşi ve çocuğu olmayan 69 yaşındaki gözleri görmeyen katarakt hastası yaşlı kadının derdine Pazar Kızkulesi Yardımlaşma Derneği çare oldu.

A+A-

Hızır TONYALI - Katarakt nedeniyle her iki gözü de görmeyen Rize’nin Pazar İlçesi Irmak Yeniköy’den Asiye Taner adlı yaşlı kadını, Rize 82. Yıl Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Lütfü Çırakoğlu ve Göz Doktoru Ahmet Hatipoğlu’nun desteğiyle ameliyat ettirdiklerini söyleyen Kızkulesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Cihan Bayram, “Her iki gözünde de katarakt nedeniyle görme kaybı olduğu için yaşamı başkalarına bağımlı hale gelen yaşlı ninemize çare olmak amacıyla Rize 82. Yıl Hastanesi Başhekimi Sayın Lütfü Çırakoğlu’na konuyu götürdük.

Sağ olsun Başhekimimiz'in gayret ve desteğiyle hastamızı ışığa kavuşturduk. Gerek ameliyat sürecinde ve gerekse hastanedeki nekahet döneminde Sayın Çırakoğlu’nun ilgi ve alakasına teşekkür ediyoruz. Ameliyatı gerçekleştiren değerli göz doktorumuz Ahmet Hatipoğlu’na ise göstermiş olduğu ilgi ve desteğinden dolayı da ayrıca minnettarız. Derneğimiz, hayırseverlerin emek ve gayretlerini ihtiyaç sahipleriyle buluşturma misyonundan hareket ederek hizmet vermektedir. Bu ameliyat da dahil biz sadece aracılık yapıyoruz. Şu anda isimlerini titizlikle belirlediğimiz yardıma muhtaç insanların gıda, eğitim ve sağlık hizmetlerini aylık muntazaman bir çizelge doğrultusunda karşılıyoruz. Birçok ismi saklı hayırsever insanımız da aylık muntazaman ayni ve nakdi yardımlarla derneğimizin lokomotifi olmuşlardır. Kızkulesi Derneği, adından da anlaşılacağı üzere yardıma muhtaç insanlarımıza ışık olma görevini yerine getirmektedir. Bu anlamda destek veren tüm hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum