1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Konuk ekiplerin Sumela ilgisi
Konuk ekiplerin Sumela ilgisi

Konuk ekiplerin Sumela ilgisi

1. Karadeniz Oyunları için Trabzon'da bulunan ülkelerin sporcularının en yoğun ilgi gösterdikleri yer Sumela Manastırı oldu.

A+A-

Oyunlar çerçevesince organize edilen gezi programına katılan konuk ülke sporcuları, gezdikleri Maçka İlçesi Altındere Vadisi'ndeki Sumela Manastırı’na hayran kaldı. Trabzon Belediye Kültür Müdürü Sadettin Önsel, belediye olarak ulaşım ve gezi programlarını kendilerinin hazırladıklarını belirterek “Hem oyunlar köyünde hem Trabzon’un tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımı için üzerimize düşen görevi yapıyoruz” dedi.
 
Karadeniz Oyunları'na katılan ülkelerin delegeleri ile birlikte sporcularının bulunduğu ülkelerin temsilcileri Sumela Manastırı'nı gezdiler. Atletizm Türk Milli Takımı sporcuları ile teknik heyeti de bu gezilerde yer aldı.
Öte yandan Ukraynalı sporcular yöresel müzik aleti kemençeye de büyük ilgi gösterirken, kemençe ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız