1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Köpeğe silahlı saldırı!
Köpeğe silahlı saldırı!

Köpeğe silahlı saldırı!

Silahla vurulan sokak köpeği için vatandaşlar ve polis seferber oldu

A+A-

Osman Emre Ergün
ARTVİN (İHA) -
Arhavi ilçesinde sabah saatlerinde silahla vurulan sokak köpeği yaralandı. Kanlar içinde yerde yatan köpek için hayvanseverler ve polis ekipleri seferber oldu.

kop3-015.jpg

Olay, Arhavi ilçesi Boğaziçi Mahallesi'nde sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak köpeklerinin bulunduğu bölgeye doğru silahla birkaç el ateş edildi. Yaralı köpeğin feryadını duyan vatandaşlar, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve hayvanseverler, yaralı köpeğe müdahale etti. Acı içinde yerde yatan köpeğin ön patisi ve arka ayağında kırıklar olduğu tespit edildi.

kop1-026.jpg

Yaralı köpek tedavi için Ardeşen’e götürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

kop2-024.jpg

Olay yerine gelen Arhavi Sokak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nuray Güzel, “Sabah belediyeden bir telefon geldi, yaralı bir köpeğin olduğunu söylediler. Gittiğimizde yerde yaralı şekilde yatan köpeğin silahla vurulduğunu, ön patisi ve arkada ayağında kırıklar olduğunu, kanlar içinde yerde yattığını gördük. Şu anda polis ekipleri de inceleme yapıyor. Dernek olarak şikayetçi olacağız. Kim yaptıysa cezasını alsın” dedi.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum