1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Köpek, kedi yavrularına annelik yapıyor
Köpek, kedi yavrularına annelik yapıyor

Köpek, kedi yavrularına annelik yapıyor

'Mia' isimli köpek, öksüz kedi yavrularına anneleri gibi davranıyor

A+A-

Trabzon'da Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü'nün maskotu olan 'Golden' cinsi 6 yaşındaki 'Mia' isimli köpek, öksüz kalan kedi yavrularına sahip çıkarak annelik yapıyor.

kop3-013.jpg

Sahipsiz hayvanlara imkanlarını seferber eden Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ise bu durumdan oldukça memnun.

kop6-002.jpg

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen sokak hayvanlarına yapılan şiddet görünteleri vicdanları sızlatırken, yürüklere su serpen görüntüler ise Trabzon'da yaşandı.

kop4-010.jpg

TFF 2. Lig'de mücadele eden Hekimoğlu Trabzon FK'nın maskotu olan 6 yaşındaki 'Mia' isimli köpek, öksüz kalan kedi yavrularına sahip çıkarak annelik yapıyor.

kop5-003.jpg

Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu'nun geçtiğimiz günlerde gezerken bulduğu yeni doğmuş öksüz kedileri kulüp çalışanlarının yardımı ile tesislere alan Mia onlara sahip çıktı.

kop1-020.jpg

Minik kedi yavrularına annelik yapan 6 yaşındaki Mia, başka hayvanların ise onların yanına yanaşmasına izin vermiyor.

kop2-020.jpg

"Onun bu ilgisine ve sevgisine duyarsız kalamazdık"
Mia'nın minik kedi yavrularına sahip çıkmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, "Mia bizim evimizin köpeğidir. Buraya alıştı ve bütün takımın maskotu oldu. Herkes onu çok seviyor. Kedilerle bu kadar iyi dost olduğunu bilmiyordum. Minik yavrulara sahip çıkması bizleri duygulandırdı. Biz hayvanlarımızı çok seviyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizde onlara sahip çıkarsa daha güzel olacak" ifadelerini kullandı.

..:: Video ::..  ..:: Video ::..  ..:: Video ::..  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum