1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kopuz ailesinin mutlu günü
Kopuz ailesinin mutlu günü

Kopuz ailesinin mutlu günü

Kopuz şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kopuz’un oğlu Selçuk, İstanbul Sarayburnu Sepetçiler Kasrı’nda yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi

A+A-

Fatih Sultan KAR - Kopuz şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kopuz’un oğlu Selçuk, Bolu’nun saygın eşrafından olan Çetin ailesinin kızı İnci Çetin’le İstanbul Sarayburnu Sepetçiler Kasrı’nda yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi.


Kopuz şirketler Grubu Yönetim Kurulu ve Kopuz Vakfı Başkanı Ali Kemal Kopuz konukları kapıda karşılarken düğün boyunca yapılan havayı fişek gösterileri eşliğinde Saryaburnu’nda adeta Karadeniz rüzgârı esti.
16. yüzyılda Bizans surlarının üzerine inşa edilen Sepetçiler Kasrı’nda yapılan düğüne çok sayıda davetli katılırken nikah şahitleri arasında Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ve Kopuz şirketler Grubu Yönetim Kurulu ve Kopuz Vakfı Başkanı Ali Kemal Kopuz da yer aldı.
Düğün törenine Cimilli İbo, Yasemin Yıldız ve Hüseyin Erbaş türküleri ile renk katarken, Yusuf Saral atma türküleri ile konuklara neşeli dakikalar yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum