1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Korkmaz: "Panik yapma Rize, sakin ol!"
Korkmaz: "Panik yapma Rize, sakin ol!"

Korkmaz: "Panik yapma Rize, sakin ol!"

Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, şehirde bir panik havası olduğunu söyleyerek, "Bu panik hata ve yanlış yaptırır. Sabretmek biraz insanları yorar, acı verir ama sonunda o mutluluğa erişirsiniz." diye konuştu.

A+A-

1. Lig'in 4. haftasında 3 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, hedefe gitmek için kazanmaları gerektiğini söyledi.

rizespor2-024.jpg

Korkmaz, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde oynadıkları iki maçta iki puan aldıklarını belirtti.
Şehirde bir panik havası olduğunu kaydeden Korkmaz, "Bu panik hata ve yanlış yaptırır. Dolayısıyla sakin olacağız. Sabredeceğiz ve çok çalışacağız. Sonunda istediğimizi elde edeceğiz. Sabretmek biraz insanları yorar, acı verir ama sonunda o mutluluğa erişirsiniz." diye konuştu.

korkma7bulentz.jpg

Analizlerinde özellikle üçüncü bölgede final paslarında tercihlerinin yanlış olduğunu anlatan Korkmaz, "Oraya kadar gelebiliyoruz. Rakiplerimizden daha fazla koşuyoruz. Topa hakimiyetimiz daha fazla. Rakiplerimizden az pozisyon veriyoruz ama onlardan daha fazla pozisyon görüyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Korkmaz, henüz yeni oluşan bir takım olduğunu dile getirerek, "Ben buraya geldiğimde istediğim ilk şey, transferlerin sezona başlarken yüzde 70 veya 80'inin bitmesiydi. Zamana ihtiyaç var ama iyi olacak. Antrenmanlar iyi gidiyor. Çok güzel bir ortam var, daha iyi olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

rizespor1-025.jpg

Genç, coşkulu, heyecanlı ve istekli bir takıma karşı oynayacaklarını ifade eden Korkmaz, şunları kaydetti: "Aynı coşkuyu, isteği ve arzuyu bizim de onlara karşı göstermemiz ve karşılık vermemiz lazım. Kazanmak istiyoruz. Hedefe gitmek için kazanmamız gerekir. Karşımızda dinamik ve genç bir takım var. Dolayısıyla mücadelenin üst seviyede olacağını düşünüyorum. Bolasie ve Ronaldo Mendes bu hafta kadroda olmayacak. Mendes'in kasığından sakatlığı var. Bolasie'den istediğim verimi alamadım. Bizim oyuncumuz olan her oyuncudan umudumuz olacak. Lig uzun. Sakatlığı ve cezası var. Dolayısıyla o bölgeye farklı bir oyuncu transfer etmek istiyoruz. Her oyuncu bizim için değerlidir. Bolasie de kendi değerini biçecek."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız