1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Korkmaz: "Umut ışığımız yanmaya devam ediyor"
Korkmaz: "Umut ışığımız yanmaya devam ediyor"

Korkmaz: "Umut ışığımız yanmaya devam ediyor"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Konya galibiyetiyle ligde kalma umutlarının devam ettiğini söyledi

A+A-

Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 yenen Çaykur Rizepsor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, "Umut ışığımız yanmaya devam ediyor." dedi.

Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor karşılaşmasındaki mücadeleyi tekrar etmek için çabaladıklarını söyledi.

Son iki haftada mücadele ve oyun anlamında iyi işler yaptıklarına dikkati çeken Korkmaz, "Oyuncularımı kutluyorum. Savunmada bire bir oyunu iyi oynayınca kazanmaya daha yakın oluyorsunuz. Bu maç öyle oldu. Umut ışığımız yanmaya devam ediyor." diye konuştu.

Deplasmanda hiç kazanamadıklarını ve bunun sıkıntısını yaşadıklarını aktaran Korkmaz, "Dışarıda kazanamıyoruz. Alanyaspor maçında kazanabilirdik. Çok kolay penaltı veriyoruz. Geldiğimiz günden itibaren 4 penaltı aleyhimize çalındı. Bu kadar fazla olmamalı. Bazen küçük detaylar galibiyet veya mağlubiyet getiriyor." ifadelerini kullandı.

Korkmaz, son ana kadar ligde kalmak için mücadeleye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

- İttifak Holding Konyaspor cephesi

İttifak Holding Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut, oyun olarak beklentilerin altında kaldıklarını söyledi.

Oyunun belirleyici anlarında istediklerini yapamadıklarına işaret eden Palut, "Daha tempolu, daha iyi oynamalıydık, daha sakin olmalıydık. 1-0 öndeyken ilk yarıyı bitirip soyunma odasına girmeliydik. Rakibimizi maça ortak etmemeliydik. Sahada eksilmemeliydik. Biz 2 eksikle maçı tamamladık. Bunları çalışacağız. Daha iyi duruma getireceğiz. Bu yarışı bırakmayacağız." diye konuştu.

Palut, kendi hatalarını kabul ettiklerini dile getirerek, "Sahadaki her figür de kendi performansını kontrol edecektir. Herkes dikkatli olmalı. Ligin sonları, belirleyici puanlar kazanılıyor veya kaybediliyor. Rize'den üzerimize düşen dersi alarak Konya'ya döneceğiz." ifadelerini kullandı.

Konyaspor Genel Sekreteri Sertaç Tuza'dan Çaykur Rizespor maçı açıklaması
İttifak Holding Konyaspor da Genel Sekreter Sertaç Tuza, "Bundan sonraki başarımızın bu şekilde gölgelenmesi devam edecekse, saha içerisinde ve saha dışarısında bu şekilde kararlar alınacaksa, bizim kulüp olarak isteğimiz bundan sonraki maçların da Ali Şansalan tarafından yönetilmesidir." dedi.

Tuza, yaptığı açıklamada, ligin 32 haftasında da sahadaki mücadelenin içinde kalmak için her şeyi yaptıklarını belirtti.

Çaykur Rizespor ile oynanan maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tuza şunları söyledi: "Deplasmanda oynadığımız maçta takımımıza, oyuncularımıza, saha içerisinde ve saha dışında oynanan tiyatro tüm spor kamuoyunun gözleri önüne serilmiştir. Ali Şansalan'ın bu zamana kadarki yönetmiş olduğu maçlarda takımımıza, oyuncularımıza göstermiş olduğu kararlar ortadadır. İlk yediğimiz goldeki ofsayt pozisyonunun VAR'a gitmemesi, oyuncumuzun 69. dakikada kırmızı kartla dışarda kalması maçın kırılma anlarındandır. Bazı taraflar bizi saha dışarısına atarak elinden gelen her şeyi yapmaktadırlar. Bundan sonraki başarımızın bu şekilde gölgelenmesi devam edecekse, saha içerisinde ve saha dışarısında bu şekilde kararlar alınacaksa, bizim kulüp olarak isteğimiz bundan sonraki maçların da Ali Şansalan tarafından yönetilmesidir."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız