1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Köy derneğinin Çanakkale gezisi
Köy derneğinin Çanakkale gezisi

Köy derneğinin Çanakkale gezisi

Yakın zamanda kurulmasına rağmen 120 üyeyi aşan Rize Pazar Tütüncüler Köyü Derneği’nin Çanakkale gezisi büyük ilgi gördü.

A+A-

2007 yılında kurulup kısa zamanda 120 üyeyi aşan Rize ili Pazar ilçesi Tütüncüler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 225 köylüsünü Çanakkale şehitliklerine götürdü.

Merkezi İstanbul'da olan derneğin başkanı Ali Kemal Bölükbaş, asıl amaçları olan yardımlaşma ve dayanışmanın yanı sıra sosyal aktivitelerde de bulunduklarını belirterek, “Çanakkale'deki aziz şehitlerimizin ruhuna Fatiha okumak ve derneğimiz üyeleri ile köylülerimizi bu önemli mekanda bir araya getirmek maksadıyla düzenlediğimiz gezi muhteşem oldu. Profesyonel rehber eşliğinde yapılan bu geziyle memleketteki köyümüz insanları ve İstanbul'daki Pazarlılar da bir yandan hasret gidermiş oldular.” dedi.

Derneğin kuruluşundan beri birçok sosyal etkinlik düzenlediğini de kaydeden Bölükbaş, “İstanbul'da dernek üyelerimiz her ayın son Pazar günü bir araya gelir ve sosyal etkinlikler konusunda plan programlarımızı yaparız. Bahçelievler Siyavuşpaşa Caddesi, Gümüş sokaktaki derneğimiz haftanın 7 günü açıktır. İnşallah yakın zamanda Konya ve Nevşehir (peri bacaları) gezilerini yapmayı planlıyoruz. İstanbul'da yaşayan ya da İstanbul'a yolu düşen tüm Pazarlı hemşerilerimizi derneğimize davet ediyoruz.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum