1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. KÖYDES yatırımlarına sıkı takip
KÖYDES yatırımlarına sıkı takip

KÖYDES yatırımlarına sıkı takip

Artvin'de KÖYDES'ten sorumlu Vali Yardımcısı Muzaffer Başıbüyük, bir günde üç köyü gezerek çalışmaları sıkı takibe aldı.

A+A-

Bir günde üç köy gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başıbüyük, köy alt yapılarının iyileştirilmesi çalışmalarının program dahilinde aksamadan sürdürüldüğünü kaydetti.
İncelemelerine ilk olarak Artvin merkez ilçeye bağlı Beşağıl köyünden başlayan Vali yardımcısı Başıbüyük, köy muhtarı İbrahim Günay ile sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Sümbüllü köyüne giden Başıbüyük, burada da yapılan yol genişletme çalışmalarını inceledi. Son olarak da Seyitler köyünde yapım çalışmaları devam eden Artvin Orman Fakültesi yolundaki iyileştirme ve genişletme çalışmalarını inceledi.
KÖYDES kapsamında bu yıl Artvin'e 39 milyon ytllik kaynak ayrıldığını ifade eden Vali yardımcısı Başıbüyük şunları kaydetti. "Bugün itibarıyla üç köyümüzün ihtiyacı bulunan yol iyileştirme ve yapım çalışmalarını yerinde gördüm. Çalışmalarda her hangi bir problem yok, program dahilinde gerekli çalışmalar sürdürülüyor ve zamanında tamamlanacaktır. Böylece KÖYDES sayesinde köylerimizin alt yapılarındaki eksiklikler büyük oranda tamamlanmaktadır. Bu sene ilimize ayrılan 39 milyon ytllik kaynağın, 5 milyon 65ytlsini Artvin merkez ilçeye ayırdık. Bu ödenekle merkez ilçedeki köy alt yapılarındaki eksikleri gidermek için gayret sarf ediyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız