1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Köylerarası futbol şenliği finalleri
Köylerarası futbol şenliği finalleri

Köylerarası futbol şenliği finalleri

İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Pazar 1. Spor Şenlikleri Pazarspor Suat Karabekir spor eğitim merkezinde oynanan karşılaşmalarla devam ediyor.

A+A-

Naci GÜVEN - Köyler arası futbol turnuvasında grup maçlarının tamamlanmasının ardından bugün çeyrek final karşılaşmaları başladı. Daha önce 6 takım ile yarı final oynanacağı belirtilen turnuvada, itirazlar üzerine komisyon kararıyla iki köy daha karşılaşmalara dahil edildi.


Birinciliği averajla kaybeden Papatya ile Şentepe köy muhtarları itirazda bulunarak, “Lider takımın karşılaşmasına çıkıp fark yiyen takımlar bizim karşılaşmalarımıza çıkmayarak 3-0 hükmen mağlup sayıldılar. Biz de averajla birinciliği kaybetmiş olduk. Belki bizimle oynasalardı biz de farklı kazanarak guruptan birinci olarak çıkabilirdi” dediler.

Bu gerekçe üzerine toplanan komisyon, şikâyetleri haklı bularak Papatya ile Şentepe köylerini bir üst tura alarak çeyrek final müsabakaları yapılmasını kararlaştırdı.

Bugün oynanan çeyrek final karşılaşmalarının ilkinde Suçatı köyü Şentepe köyünü 6-1 mağlup ederek yarı finale yükselen ilk takım oldu.

Bu karşılaşmanın son dakikasında sakatlanan Suçatı köyü takımından Sinan Hacısalihoğlu, ambülânsla Pazar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sinan Hacısalihoğlu’nun burada yapılan ilk tedavisinde kaburga kemiklerinde çatlama tespit edildi ve Rize devlet Hastanesine sevk edildi.

Günün ikinci karşılaşması Irmak Yeniköy ile Papatya köyü arasında oynandı. Karşılaşmayı Papatya köyü 1–0 kazanarak yarı finale yükselen ikinci takım oldu.

Yarıfinale çıkacak son iki takım ise yarın 17.00’de oynanacak Sahil köy – Sessizdere ve saat 18.00’de oynanacak Ocak-Subaşı köyleri maçlarından sonra belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
23 Yorum