1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kudüs mitingi için Rize'den İstanbul'a otobüs kaldırılacak
Kudüs mitingi için Rize'den İstanbul'a otobüs kaldırılacak

Kudüs mitingi için Rize'den İstanbul'a otobüs kaldırılacak

Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı, pazar günü İstanbul'da düzenlenecek olan “Büyük Kudüs Mitingi” için Rize'den otobüs kaldırılacağını duyurdu.

A+A-

Saadet Partisi, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı sözde barış planına tepki göstermek amacıyla İstanbul'da "Büyük Kudüs Mitingi" düzenleyecek.

Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı, 9 Şubat Pazar günü saat 14.00'da İstanbul Yenikapı Meydanı'nda Filistin ve Kudüs'e destek için yapılacak miting dolayısıyla Rize’den otobüs kaldırılacağını duyurarak, Kudüs'e, Mescid-i Aksa'ya ses olmak isteyen tüm Rizeliler duyarlı olunmaya, hep birlikte hakkı haykırmaya davet etti.

Yapılan açıklamada, Rize'den mitinge katılım sağlamak isteyenlerin Zekeriya Demet (0536 673 77 80) ve Halil Aktaş (0534 540 53 71) ile iletişime geçebilecekleri ifade edildi.

Pazar'dan mitinge katılmak isteyenlerin de 0535 546 8741 numaralı telefonla irtibata geçebilecekleri kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum