1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Kurtoğlu'dan MHP'ye açık destek
Kurtoğlu'dan MHP'ye açık destek

Kurtoğlu'dan MHP'ye açık destek

Fantezi müziğinin güçlü sesi Cengiz Kurtoğlu, Rize'de MHP tarafından düzenlenen geceye katıldıktan sonra Hopa ve Borçka'da da adaylara destek turu yaptı.

A+A-

Rize Ülkü Ocakları tarafından Rize’de tertiplenen konsere katıldıktan sonra Artvin’e geçen sanatçı Cengiz Kurtoğlu, MHP adaylarına açık destek vererek oy istedi.
Cengiz Kurtoğlu, ilk olarak MHP Rize İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Daha sonra Borçka'ya geçen Kurtoğlu, burada milletvekili adayları Zafer Aydemir ve Tekin bayrak ile biraraya geldi.

Hopa'da seçim çalışmaları için 1 hafta sonra yeniden bölgeye geleceğini belirten Kurtoğlu, "Yıllarca gurbette yaşayıp sonradan memlekete gelen biri değilim. 24 yılımı Arhavi'de geçirip daha sonra gurbete çıktım. Ama memleketimden hiç uzak kalmadım, sürekli olarak gelmeye devam ettim. Benim gezimin amacı birlik ve beraberliktir. Her şeyin ülke menfaatlerine olması içindir. Ülke bütünlüğü için böyle bir tercihte bulundum. Bundan sonra da bu yola devam edeceğim. Öncelik MHP olsa da bu uğurda amaç güden hiçbir parti bizim için fark etmez. Benim şahsi hiçbir menfaatim yoktur. 8 yıl çay fabrikasında çalıştım. 1 yıl da İş Bankası'nda güvenlik olarak çalışıp buralara kadar geldim. Yarın bütün partileri ziyaret edeceğim. İdealim MHP'nin iktidara gelmesidir" dedi.

Seçim kararının alınmasından sonra milletvekilliği adaylığını açıklayan Cengiz Kurtoğlu, daha sonra adaylıktan çekilmişti. Kurtoğlu, bu konu ile ilgili ise, " 25 yıldır profesyonel olarak çalışıyorum. Yurt içi ve yurt dışı programlarım var. Bazı firmalarla anlaşmalar yaptım. Seçimlerin Kasım ayında yapılacağını biliyordum ve ona göre ayarlamalar yapıp sözleşmeler imzaladım. Seçim tarihi öne alınınca programlarımı iptal edemedim ve adaylıktan çekilmek zorunda kaldım. Programlarımın iptalinde büyük tazminatlar ödemek zorunda kalacaktım. Ama bu hiç önemli değil. Ben yada Zafer Aydemir hiç fark etmez. Zafer Aydemir'in bölgesinde milletvekili seçilebilmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor" diye konuştu.
MHP Hopa İlçe Başkanı Fikri Kaçmaz ve partililerle birlikte parti binasına çıkan Cengiz Kurtoğlu, daha sonra Arhavi ilçesine gitti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum