1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kurum ziyaretlerinde bulundular
Kurum ziyaretlerinde bulundular

Kurum ziyaretlerinde bulundular

Seçimler yaklaşırken AK Parti Pazar'da çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalarını kurum ziyaretleriyle devam ettiren Belediye Başkanı ve AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ahmet Basa, yüksek bir oy oranı ile seçilmek için mücadele ettiklerini söyledi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
AK parti Pazar’da seçim çalışmalarını kurum ziyaretleriyle devam ettirdi. Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi ve birim müdürleri ile diğer kurumları ziyaret eden heyet, caddelerde de vatandaşlarla değerlendirmelerde bulundu.

ak2-011.jpg

Beraberinde AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, belediye ve il genel meclisi üyesi adayları, teşkilat mensuplarıyla ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı ve AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ahmet Basa, iyi bir oy oranıyla seçilmek ve 3. dönemde güçlü bir şekilde hizmete koyulmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Pazar bizi bağrına bastı. Gönül verdi, destek verdi ve 2 dönemde kayda değer hizmetler sunduk. Gerek kanalizasyon, gerekse su ve alt yapı yatırımlarında, büyük meblağlar ile büyük işler yaptık. Belediyenin asıl işleri ve geleceğe dönük bu yatırımlarla geçen 2 dönemimizde tek eksikliğimiz görsel anlamda oldu. Şimdi sıra şehir merkezimizdeki düzenlemelere geldi. Doğalgaz çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Bundan sonraki dönemimizde büyük projelerimizin yanında görsele de hitap edecek çalışmalar içinde olacağız. Proje, yatırım, hizmet AK Parti belediyeciliği ile olur. Merkezi hükümetin desteğini arkamıza alıp projelerimizi tek tek bitireceğiz. Havalimanı ilçemizin geleceğini etkileyecek çok önemli bir projedir. Burada havalimanının hizmete girmesi ile birçok alanda değişik iş kolları ve bunun yanında sosyoekonomik değişim yaşanacak. Sosyal donatılarla ilçemizde sosyal hayata ivme kazandıracağız. Tüm bunları biz ancak merkezi hükumetin destekleriyle tamamlayabiliriz ve yeni yatırımları ilçemize kazandırabiliriz. Yüksek bir oy oranı ile seçilip elimizi güçlendirirsek doğal olarak daha fazla hizmet ister, daha fazla moral ile çalışırız. Bizlere desteklerini sürdüren Pazarlı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerimizde bizlere kucak açan herkese selam ve sevgilerimi yolluyorum” dedi.

ak4-010.jpg

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız da çalışmalar hakkında bilgi vererek, “İyi bir ekip ile iyi bir ivme yakaladık. Gerek ilçe yönetimimiz ve gerekse belediye meclis üyeliklerimizde tecrübeli, işinin ehli, güven veren bir kadro ile seçimlere hazırlanıyoruz. Hizmet bir kişinin gayreti ile olmuyor. Sayın başkanımız Pazar’da gönül belediyeciliğini 2 dönemdir en üst seviyede yerine getiriyor. Bu dönemde kendisine gerek oluşturduğu belediye meclisi kadrosu ve gerekse teşkilatımızla, büyük bir destek vererek çalışma sahasını genişleteceğiz. Hem daha hızlı ve hem de daha profesyonel bir çalışma ortamı oluşacak inşallah. Biz sahadayız ve kendimize güveniyoruz. Pazarlı hemşehrilerimizin destekleriyle de hep beraber ilçemizi yatırımlarla, istihdam sahalarıyla ve sosyokültürel alanlarla donatacağız. Hizmet belediyeciliği AK Parti’nin işi. Bu anlamda, başkanımızın da ifade ettiği gibi güçlü bir şekilde sandıktan çıkıp işimize devam edelim. Pazar’ımıza havalimanı gibi önemli bir yatırım yapılıyor. Pazarlılar olarak bizler de bunun karşılığı olarak en yüksek oy oranıyla taçlandırarak 31 Mart’ta sandıktan başımız dik bir şekilde çıkmak istiyoruz.” diye konuştu.

galeri.gif

ak3-011.jpg

ak1-013.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum