1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kutan ile Yılmaz mitingi çakıştı
Kutan ile Yılmaz mitingi çakıştı

Kutan ile Yılmaz mitingi çakıştı

Rize'de 25 Mayıs Cuma namazı çıkışı hem Mesut Yılmaz hem de Recai Kutan aynı yerde miting başvurusu yapınca iş Vali Esen'e kaldı!

A+A-

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın, 25 Mayıs'ta Rize'ye gelerek miting düzenlemeyi planlaması üzerine ANAVATAN Rize İl Başkanı Mustafa Mataracı, bu tarihte Cumhuriyet Alanı'nda saat 13.00'da miting düzenlemek amacıyla Rize Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.
Saadet Partisi Rize İl Başkanı Cemil Çolak da aynı gün ve saatte genel başkanları Recai Kutan'ın katılımıyla yapılmasını planladıkları miting için Rize Emniyet Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu.
GEÇ BAŞLASIN ÖNERİSİ
Bunun üzerine Rize Valisi Kasım Esen, taraflara uzlaşma çağrısında bulunarak, mitinglerden birisinin daha geç başlamasını önerdi.
Esen, 2 miting için de aynı gün ve saat için kendilerine başvurulduğunu, ancak bunun mümkün olamayacağını kaydederek, “2 miting aynı günde yapılabilir ama biri daha geç başlamak zorunda. Eğer 2'si de aynı saatte ısrar ederse kanun gereği alanı, önce müracaat edene vermek zorundayız. Diğer müracaat edene ise Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi önündeki alan verilebilir” dedi.(İnternethaber)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum