1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Kuveytli koşu bandına çıkarsa!
Kuveytli koşu bandına çıkarsa!

Kuveytli koşu bandına çıkarsa!

Koşu bandı alan bu Kuveytli bant hızlanınca entarisini toplayıp çığlık atarak dakikalarca cebelleşiyor. Bu görüntüler izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor..

A+A-

Kuveyt'te evinde spor yapmak amacıyla aldığı koşu bandına kullanımı hakkında bilgi sahibi olmadan binen bir Kuveytli de bunun komik bir örneği.

Koşu bandını arkadaşının yardımıyla çalıştırdıktan sonra ehramıyla çıkıp bandın üstünde yavaş yavaş ve tempolu şekilde yürümeye başlayan Arap, az sonra başına geleceklerden habersiz bir şekilde ve keyifle sporuna başladı.

Koşu bandının kendi kendine hızlanması üzerine keyfinin kaçtığı gözlenen Kuveytli şahıs, gitgide hızı artan bu elektronik spor aleti karşısında panikleyerek çığlıklar atmaya başladı.


Altından adeta kayarcasına hızla akan bandın üstünde can havliyle koşmaya başlayan ve korku içinde ne yapacağını şaşıran teknoloji acemisi Kuveytli, arkadaşından da bir yardım alamayınca çığlıklar içinde ve nefes nefese kendini bandın üzerinden attı.

Banttan iner inmez yanındaki sandalyeye çöken ve yaşadığı panik gözlerinden okunan Kuveytli şahıs, evine aldığı koşu bandını kullanmanın sadece satın almakla mümkün olamayacağını da öğrenmiş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum