1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mahsun Kırmızıgül Hopa'da dizi çekecek
Mahsun Kırmızıgül Hopa'da dizi çekecek

Mahsun Kırmızıgül Hopa'da dizi çekecek

Doğu Karadeniz Bölgesi sinema ve film yapımcılarının ve yönetmenlerinin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

A+A-

Son olarak ünlü yönetmen ve sanatçı Mahsun Kırmızıgül 80 bölümlük yeni dizisi için ön araştırma yapmak üzere Artvin’in Hopa ilçesine geldi.

Film ekibi ile birlikte Hopa’ya gelen Mahsun Kırmızıgül Esenkıyı köyü ve çevresindeki tarihi bina ve evlerde araştırma yaptı.

Esenkıyı köyü girişindeki aile çay bahçesi kafeteryada oturup günün yorgunluğunu çay içerek çıkaran Kırmızıgül burada köy muhtarı Yaşar Papila ile köyün tarihi ve geçmişi hakkında genişçe bilgi aldı.

mahsun.jpg

Çay bahçesinde oturup çay içerken burada küçük bir çocuğu kucağına alarak seven Kırmızıgül, çay bahçesinde oturan hayranları ile de sohbet ederek fotoğraf çektirdi.
Hopa Kaymakamı Abdullah Akdaş’ı makamında ziyaret eden Mahsun Kırmızıgül ve ekibi dizi çekimleri için kendisine bilgi verirken, filmin konusu ve hikayesi konusunda bilgi verilmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız