1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Mal Müdürlüğü çalışanının cesedi bulundu
Mal Müdürlüğü çalışanının cesedi bulundu

Mal Müdürlüğü çalışanının cesedi bulundu

Artvin’de iki gündür kayıp olan ve Ardanuç ilçesinde Mal Müdürlüğünde çalışan şahıs ölü olarak bulundu.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Ardanuç ilçesinde Mal Müdürlüğü’nde çalışan Şener Durmuş (50) kaybolduğu bilgisinin ilgili birimlere ulaşmasından sonra Jandarma ve Emniyet'in yapmış oldukları çalışmalar neticesinde Ardanuç’a bağlı ve şehir merkezine 7 km mesafedeki Hamurlu köyü yakınlarında ölü olarak bulundu.

Geçen 27 Nisan günü evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Ardanuç Mal Müdürlüğü’nde görevli Şener Durmuş’un ailesinin başvurusu üzerine arama çalışması başlatıldı.

Yapılan araştırma sonrasında Durmuş’un, aynı gün hayvan alımı için G.A. ve A.D. ile birlikte ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıktaki Hamurlu Köyü’ne gittiği ortaya çıktı.

G.A. ve A.D.’yi gözaltına alan jandarma ekipleri, Hamurlu Köyü çevresinde de arama başlattı.

kayip.jpg

İki çocuk babası Şener Durmuş’un cesedi, köy yolu yakınlarında başından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Üzeri çalılarla kapatılmış şekilde bulunan ceset, Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız