1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Manisa-Rize arası atama formülü
Manisa-Rize arası atama formülü

Manisa-Rize arası atama formülü

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik'in Manisa'ya tayini neden çıkmış? İşte Manisa-Rize ekseninde bir tayin hikayesi:

A+A-

Milliyet, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik'in Manisa'ya atanmasıyla ilgili konuyu bakın nasıl gündeme taşıdı.:






Eğitimde Manisa-Rize arası atama formülleri
M.HAKKI ÖZBAYIR (DHA)
Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Rize Milli Eğitim Müdür Vekili Fehmi Rasim Çelik asaleten atandı.

Haziran ayında Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü'ne vekaleten ikinci kez ataması yapılan Aziz Ersoy'un da Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdür Yardımcılığı kadrosunun geldiği belirtildi. Çelik'in, Rize Milli Eğitim Müdürlüğü'nü 6 yıldır vekil olarak yürüttüğü, nüfusu 80 binin altında olan Rize gibi illerde, aynı il doğumlu kişilerin müdür olarak atanamaması nedeniyle maddi kaybı olduğu, nüfusu 100 binin üzerindeki bir ilde müdür olarak atamasının yapılabileceği, bu yüzden Manisa'da kadro almasının sağlandığı öğrenildi. Çelik'in, birkaç gün için Manisa'ya geleceği ve ardından Rize'deki görevinin başına döneceğini belirtildi. Manisa'ya vekil olarak atanan Aziz Ersoy da kadrosunun Ankara'da olduğunu belirterek, görevine devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum