1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Materazzi itiraf etti / VİDEO
Materazzi itiraf etti / VİDEO

Materazzi itiraf etti / VİDEO

Dünya Kupası finalinde Zidane'nın kafa attığı Materazzi itiraf etti. İtalyan futbolcu Zidane'nın kızkardeşine küfür ettiğini açıkladı.

A+A-

Bir yıl kadar önce Dünya Kupası finali sırasında Fransız futbolcu Zinedine Zidane'ın İtalyan oyuncu Marco Materazzi'ye neden kafa attığı üzerinde bugüne kadar çok spekülasyonlar yapıldı. Sonunda Materazzi o gün ne dediğini açıkladı. 'TV Sorrisi e Canzoni' isimli dergiye konuşan İtalyan futbolcu o gün Zidane'ın kızkardeşine küfür ettiğini söyledi. Zidane'ın 110. dakikada kendisine maçtan sonra formasını kendisine vermeyi teklif ettiğinin bunun üzerine onun da 'Fahişe olarak kızkardeşini tercih ederim' dediğini açıkladı. Materazzi geçen Eylül'de İtalyan Gazzetta dello Sport gazetesine verdiği röportajda 'Formasını çektim. O da 'Çok istiyorsan maçtan sonra alabilirsin' dedi. Ben de ona 'Kızkardeşini daha çok isterim' diye cevap verdim' demişti. Zidane ise Materazzi'nin annesine ve kızkardeşine küfür ettiğini söylemişti. Zidane uzatma dakikalarında Materazzi'ye attığı kafa yüzünden kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

İŞTE ZİDANE'NIN MATERAZZİ'YE ATTIĞI KAFA VE KIRMIZI KART GÖRDÜĞÜ POZİSYON:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum