1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mavi Dalga, okuyucuyla buluşuyor
Mavi Dalga, okuyucuyla buluşuyor

Mavi Dalga, okuyucuyla buluşuyor

Mavi Dalga adıyla yayına hazırlanan kültür, sanat ve haber ağırlıklı yöresel dergi, 15 Mart'ta okuyucuların karşısında olacak.

A+A-

Rize’de kültür ve sanat ağırlıklı Mavi Dalga adlı dergi 15 Mart’ta okuyucularıyla buluşacak. İlk sayısında Gazeteci Yazar ve TRT program yapımcısı Banu Avar’ı kapak yapan Mavi Dalga, Gazeteci yazar İclal Aydın ile Sunay Akın’ın da yer aldığı özel bölümleri ve dolu dolu içeriğiyle okuyucusunun karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Derginin yazı işleri müdürü gazeteci İsmail Duysak, yayınlarının kültür, sanat, ekonomi ve haber ağırlıklı olduğunu belirterek, “Bütün yasal işlemler tamamlandı. 15 Mart’ta Karadeniz bölgesinde dağıtım başlayacak. İçeriğimizle her kesimin ilgisini çekeceğimizi umuyoruz. İlk sayımızda dolu dolu bir içeriği yakaladık. Aylık olarak okuyucumuzun karşısında olacağız. Mavi Dalga, her yeni sayısının iple çekileceği güzel bir dergi olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız