1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MECİT MORAL SAHAYA İNDİ
MECİT MORAL SAHAYA İNDİ

MECİT MORAL SAHAYA İNDİ

AK Parti'den Ardeşen Belediye Başkan Aday Adayı olan Mecit Moral, aday adaylık başvuru sonrası sürecin daha verimli geçmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

A+A-

Esnaf ziyaretlerinde bulunan Mecit Moral, basın mensuplarına da bir açıklamada bulundu.

mecit1.jpg

Moral açıklamasında; “Biz, yılların belediyecisi olarak zaten halkımızla iç içeyiz,  esnafımızla iç içeyiz, toplumun bütün kesimiyle muhatabız. Bizim esnaf ziyaretlerimiz özel bir çabanın sonucu değildir. Ama bu süreç sonunda özel bir çabamız olacak. O da Ardeşen’imizdeki bütün meslek guruplarını belediyede temsil edecek bir yöntem üzerine çalışıyoruz. Belki biraz halk meclisi veya kent konseyini andırabilir. Bu temsilcilik sistemi, her meslek gurubunun kendi içinde belediyemize göndereceği temsilcilikle alakalıdır. Biz bütün kurumsal işleyişi; meclis üyelerimizin yanında bu temsilcilerimizle beraber, onların mesleki taleplerini de dikkate alarak alacağımız kararların, dolayısıyla bütün hizmetlerin paydaşları yaparak gerçekleştireceğiz. Hiçbir karar halkın rızası ve oluru olmadan alınmayacak. Biz bütün stratejik hedeflerimizi aday adaylık bildirgemizde ifade ettik. Kendimizi halkımıza en iyi şekilde anlatacağız. Bu bir sosyal sorumluluktur. Bu süreci hep beraber, er meydanında duyulan heyecanla, özgüvenle halkımızla iç içe yürüteceğiz.” dedi.

mecit2.jpg

mecit3.jpg

mecit4.jpg

mecit8.jpg

mecit7.jpg

mecit6.jpg

mecit5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum