1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Medya sektöründen yurt yöneticiliğine geçti
Medya sektöründen yurt yöneticiliğine geçti

Medya sektöründen yurt yöneticiliğine geçti

Pazar'da bir dönem Pazar TV ile medya sektöründe iştigal eden Mustafa Balta, Ünye'de yurt yöneticiliğine başladı. Balta, hemşehrilerinin desteğini bekliyor:

A+A-

Rize Pazarlı Mustafa balta, Ünye’de açılan Ebru Pansiyon Özel Kız Öğrenci Yurdu’nda 2013-2014 öğrenci kayıtlarına başladıklarını ifade ederek, hemşehrilerinin ilgi ve desteğini beklediklerini söyledi.

mustafabalta.jpg

Pazar’da bir dönem radyo ve TV yöneticiliğinde bulunan Balta, sektör değiştirerek, Ordu Ünye’de Ebru Pansiyon Özel Kız Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek çağdaş ve akılcı bir hizmetle hizmet vermeye başladıklarını ifade ederek, “Binamızın dış görünümünden bahisle başlayacak olursak, eski Ünye evleri mimarisini, modern bir tasarımla estetik bir konseptte buluşturduk. İki kişilik 30, dört kişilik de 4 odası bulunan yurt binamızda, öğrencilerimizin rahatı ve huzuru, ev ortamlarının sıcaklığını aratmayacak bir düşünceyle ele alınmıştır. Odalarımızın tamamında banyo, tuvalet ve 24 saat sıcak su mevcuttur. Her öğrenciye ait kilitli eşya dolabı, yatak baza dolapları ve çalışma masaları bulunmaktadır. Odalarda LCD TV, santral çıkışlı telefon, kablosuz internet; konfor ve ihtiyacın bir başka yönünü oluşturmaktadır. Ortak kullanım alanlarının başında binamızın 5. katında bulunan deniz gören yemekhane ve kafeteryamız gelmektedir. Öğrencilerimizin yaz ve kış aylarında kullanabilecekleri bu mekanlar trafik ve Sokak gürültülerinden uzak sakin ve sessiz bir ortam sunmaktadır. Zemin katta bulunan spor salonumuz, kuaför salonumuz, çamaşırhanemiz ve revir odamız; öğrencilerimizin sınırsız sayıdaki ihtiyaçlarını en aza indirebilmek için tasarlanmış ve hizmetlerine sunulmuştur. Kız yurdumuzun bayan yöneticisi Hale Çakıroğlu hanımefendi, engin deneyimi ve şefkatli, çözümcü yaklaşımlarıyla kızlarımızın en büyük destekçisi ve yardımcısı olacaktır. Öğrencilerimizin okullarındaki başarılarını destekleyip motivasyonlarını arttırmak için, onlara dersleri dışında düşünecek her hangi bir şey bırakmamak birinci hedefimizdir. Sonuç olarak Anne ve Babaların çocuklarıyla ilgili her türlü düşüncelerini tamamıyla benimsiyoruz. Bunu kendi çocuklarımıza olan düşüncelerimiz olarak değerlendiriyor ve onlar için her şeyin en iyisini hazırladığımızı düşünüyorum.” dedi.

yurt2.20130823094703.jpg

Ünye Atatürk Mahallesi Çakırtepe Hastanesi yolu Elif kent sitesi arkası Gültepe Sokak 26/A numarada hizmet verdiklerini ifade eden Balta, 0 452 333 71 11 ve 0536 641 54 00 ile 0542 725 82 75 numaralı telefonlardan irtibata geçilebileceğini söyledi.

yurt1.20130823094720.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum