1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Medya sorumluları toplandı
Medya sorumluları toplandı

Medya sorumluları toplandı

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı 9. Bölge Toplantısı, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın da katılımıyla Trabzon'da yapıldı.

A+A-

Abdullah UZUN - AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı 9. Bölge Toplantısı, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Prof. Dr. Edibe Sözen, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Gümüşhane ve Bayburt il başkanları, il genel meclisi üyeleri, ilçe ve belde teşkilat üyeleri ve medya tanıtım sorumlularının katılımıyla Trabzon Zorlu Grand Otel'de yapıldı.
 
Toplantıda konuşan Bakan Özak, AK Parti'nin 4 yıllık iktidar döneminde çok başarılı çalışmalar yaptığını belirterek, yapılan icraatlarda partinin her kademesinde çalışanların büyük emeğinin olduğunu söyledi. Parti genel merkezi ve meclis grubunu bir kalbe, teşkilatı da atar ve toplardamarlara benzeten Bakan Özak, yaklaşan seçimler öncesinde teşkilat mensuplarını mütevazı olmaları ve rehavete kapılmamaları konusunda da ikaz etti. Bakan Özak, "İktidarda olmanın verdiği rehaveti ortadan kaldırmamız, mütevazı olmamız lazım. Takım ruhuyla, ortak söylem ve ortak aklı kullanarak, gençlere ve bayanlara yönelik politikalarımızı artırmamız lazım. 4 milyon gencimizin 2007 yılında oy vereceğini düşünürsek, gençler için yaptıklarımızı birer birer ortaya koyarsak bu rakamın çok büyük bölümünü partimize katabiliriz" dedi.
 
Yapılan çalışmaların anlatılması konusunda eksiklerinin bulunduğuna dikkat çeken Bakan Özak, "Yapılanların anlatılması konusunda eksiğimiz var. Bizim medyamız yok. Türk milletinin bunu anladığının farkındayız. Bize oy veren vermeyen herkes yaptıklarımızı takdir ediyor. Maalesef medya bugünden sonra olayı daha değişik boyutlara çevirecek. Mutlaka sabırlı olmamız lazım. Çünkü biz iktidarda olan bir partiyiz" diye konuştu.
 
Gerçek vatanseverlik ve Atatürkçülüğün ülkeyi her alanda ileri taşımak olduğunu söyleyen Özak, "Bu işler lafla değil icraatla oluyor. Milliyetçilik, gerçek vatanseverlik, gerçek Atatürkçülük nedir? Bunu ortaya koyalım. Eğer siz enflasyonu, faizi düşürebiliyorsanız vatanseversiniz. IMF'den aldığımız 24 milyar dolarlık yükü 11 milyar dolara düşürebilmişseniz, GSMH'yı 180 milyar dolardan 411 milyar dolara çıkarabilmişseniz, ihracatı 30 milyar dolardan 85 milyar dolara çıkabilmişseniz, vatanseverseniz. Atatürkçülük ile ilgili çok konuşuyorlar. Üç türlü Atatürkçü var; biri gerçek Atatürkçüler, ikincisi Atatürk'ten geçinenler, üçüncüsü de Atatürkçü geçinenler. Gerçek Atatürkçü biziz. Atatürk, 'Köylü milletin efendisidir' diyor. Siz köylüye yol yapıp su vermezseniz nasıl gerçek Atatürkçü olacaksınız? Gerçek Atatürkçülük köylüye hizmet götürmektir. Biz bunu başardık. Gerçek Atatürkçülük 3 Y ile (yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla) mücadele etmektir. Biz bunu da başardık" şeklinde konuştu.
AK Parti iktidarında 4 yılda yapılan çalışmaları sıralayan Bakan Özak, gerçek Atatürkçülük ve vatanseverliğin ülkeye hizmet etmekle mümkün olduğunu tekrarlayarak şunları söyledi:
"Geçmişi karalamak istemiyoruz. Ancak herkes haddini bilecek. 2002 yılında karanlık tablo bırakacaksınız, vatandaşın desteğini ve duasını almış bir hükümet gelecek ve ülkeyi bugünlere taşımış, ondan sonra bir takım dedikodularla ortalığı bulandırmaya çalışacaksınız. Bunlar doğru değildir. Artık ihtilafları ittifaka çeviren bir hükümet ve yönetim anlayışı var. Düşman üretmeyen, komşularıyla dost geçinen, ihracatını 5-6 katına çıkaran, komşularının lider saydığı bir Türkiye var.
Medeniyetler uzlaşmasındaki iki kişiden biri Başbakanımız. Bu büyük bir onurdur. İstiklal Savaşımızı bize kazandıran ruh, azim ve kararlılık bizde var, bununla biz istikbal savaşını da kazanacağız."
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Prof. Dr. Edibe Sözen ise, vatandaşın 2001'deki tabloya bakarak AK Parti'yi iktidara getirdiğini ve bir daha 2001 öncesine dönmek istemediğini kaydetti. Türkiye'nin geleceğinin her şeyden çok daha önemli olduğunu dile getiren Sözen, toplumun her kesimini hiçbir ayrıma tabi tutmadan uzlaşmacı politikalar üreten ve bunları tabana yayma amacında olan bir parti olduklarını ifade etti.
Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç da, bölge toplantılarının 9.'sunu Trabzon'da gerçekleştirdiklerini belirterek, bu toplantıların AK Parti'nin icraatlarının anlatılması açısından büyük önem taşıdığını söyledi.
AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı 9. Bölge Toplantısı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız