1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Memleketten ilginç bir tabela daha
Memleketten ilginç bir tabela daha

Memleketten ilginç bir tabela daha

Rize’nin Hemşin İlçesi Hilal Köyü girişindeki uyarı tabelası görenlerin ilgisini çekiyor. Tabela insanlarla birlikte hayvanlara da sesleniyor!

A+A-

Hemşin Hilal Köyü girişindeki “Bu köye dilenci ve her türlü büyükbaş-küçükbaş hayvanların girmesi kesinlikle yasaktır” yazısı ve altındaki köyün yönünü gösteren ok işaretinin bulunduğu uyarı tabelası görenlerin dikkatini çekiyor. Tabelada dilencilerin köye girmemesini anlayışla karşıladıklarını ancak büyük ve küçükbaş hayvanlarla ilgili uyarıyı çözemediklerini ifade eden vatandaşlar, “Galiba dikkat çekmek için asmışlar. Dilenci, pazarlamacı, yabancı şahıs giremez gibi yazılı tabelalara çokça rastladık. Ancak hayvan giremez diye uyarı yazılan bir tabelayı ilk defa görüyoruz. Hem giremez diyorlar hem de oku köye doğru çizmişler. Tabela ilgi çekmek için yapılır. Bunlar da sanırız bu ilkeden yola çıkmışlar” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum