1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Memoğlu güven tazeledi
Memoğlu güven tazeledi

Memoğlu güven tazeledi

Ardeşen SS 21 nolu Minibüsçüler Kooperatifi olağan kongresini tamamladı. Kooperatif binasında yapılan kongrede mevcut Başkan İbrahim Memoğlu güven tazeledi.

A+A-

SS 21 N lu Ardeşen Minibüs kooperatifi binasında yapılan genel kongre tek listeyle girildi. Yapılan Kongrede mevcut Başkan İbrahim Memoğlu yeniden başkan seçildi.

mem1.jpg

Kongre öncesi delegelere seslenen Memoğlu, “Ardeşen ilçemiz sürekli gelişen ve büyüyen, bunun yanında da nüfusu sürekli artan bir yapıya sahip olduğunu belirtmeliyim. Nüfusun artması kimilerine göre kazanç kapısı olurken bizler gibi amme hizmeti yapanların ise yükü artmaktadır. Her gün yüzlerce kişiye cevap verip onları gitmek istedikleri yere konforlu ve güvenli şekilde götürmek bizlerin en önemli sorumluluklarından biridir. Ardeşen, Rize’nin en büyük ilçesi konumunda. Hal böyle iken toplu taşıma konusunda bizlere önemli işler düşmekte. Bizler sadece 21 Nolu Kooperatifi temsil etmiyoruz, yeri geldiğinde aracımıza binen bir turist, bir idareci, bir öğretmen veya hakim, savcı olabiliyor. Onlara davranış şeklimiz bazen ilçemizin ve doğu Karadeniz insanının hangi ruh halinde olduğunun da yansıması olmaktadır. Bundan mütevellit bizler sadece sabahın 5’inde direksiyon başına geçerek evine ekmek götürmek için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan insanlar değil, yeri geldiğinde ilçemizi ve bölgemizi temsil eden bireyleriz. Bu anlamda yaptığımız işe saygı duymalı ve bu işin ciddiyetinin farkında olmalıyız.” dedi.

mem2-001.jpg

Konuşmaların ardından yapılan oylama ile mevcut Başkan İbrahim Memoğlu yeniden Başkan seçilirken yönetim kurulu asil, yeden üyeleriyle denetleme kurulu asil ve yedek üyeleri de şu şekilde sıralandı:

Yönetim Asıl;
İbrahim Memoğlu
Şevki Sarı
Atilla Ketenci
Enver Çavuşoğlu
Ahmet Çelik
Ahmet Sarıtabak
Akif Şeremet

Yönetim Yedek;
Tamer Çırakoğlu
Tacettin Kanoğlu
Hamdi Altay
Yusuf Selim Ateş
Cemil Gülbay
Sait Sarı
Hüseyin Kalay

Denetleme Asıl;
Metin Güner
Muhammet Akusta
Sait Beyazal

Denetim Yedek
Adem Ayartepe
Ali Önsöz
Yaşar Aşık

mem3-001.jpg

mem4-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız