1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Menşure Hala, 74 yaşında liseye kayıt yaptırıyor
Menşure Hala, 74 yaşında liseye kayıt yaptırıyor

Menşure Hala, 74 yaşında liseye kayıt yaptırıyor

Ortaokulu dışarıdan bitiren 74 yaşındaki Menşure Yenel, diplomasını Pazar Kaymakamından aldı ve üniversite okumak istediğini söyledi!

A+A-

Gönül elçileri projesi kapsamında Kadınlar için Mesleki Eğitim Projesinde kayıt süresi 13 Aralık 2013’e uzatıldı.

Rize ili genelinde yoğun ilgi alan proje kapsamında eğitim hayatı bölünen her yaştan bayanların mesleki eğitime yönlendirilmeleri hedefleniyor. Pazar’da 4 Aralık 2013 itibariyle 43 başvuru yapıldığı belirtildi. Açık Liseye yönlendirilenler hariç 42 bayan, Kız Meslek Lisesini tercih ederken 1 vatandaş da İmam Hatip Meslek Lisesine kayıt yaptırdı.

mensure.jpg

Başvurular içinde 1940 Tonya doğumlu olarak Pazar’a gelin gelip Ahmet Tahtakılıç Ortaokulunu 1993’de dışarıdan tamamlayan Menşure Yenel, 74 yaşıyla ilçede hayat boyu eğitimin somutlaşan portresi oldu.

Kayıt için ortaokul mezuniyet belgesini Kaymakam Selçuk Aslan’ın elinden alan Menşure Yenel, lise sonrası üniversiteye gitmeyi hedeflediğini söyleyerek yöre gençlerine eğitim hayatına önem vermeleri çağrısında bulundu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum