1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Meşhur köpek yine çalındı!
Meşhur köpek yine çalındı!

Meşhur köpek yine çalındı!

Geçen yıl bakıcısının, kendisine saldırdığı gerekçesiyle ısırıp meşhur ettiği Samuray isimli köpek 1 yıl sonra yeniden kayboldu!

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Rize'de bakıcısı tarafından ısırılınca meşhur olan "Samuray" adlı köpek yine çalındı.
"Cane Corse" cinsi "Samuray" isimli köpek, 2 yıl önce bakıcısını kolundan ısırmıştı. Bakıcısı ise köpeği etkisiz hale getirebilmek için köpeği kulağından ısırarak kurtulmayı başarmıştı. Bakıcısı tarafından ısırılan "Samuray" basında geniş yankı bulmuştu. Samuray köpek olaydan bir süre sonra çalınmış ama polis tarafından bulunarak sahibi olan Salih Öz'e teslim edilmişti.
"Samuray" olaydan 1 yıl sonra yeniden çalındı. Öz Kafes Balıkçılık'a ait bir iş yerinde tutulan köpeğin kulübesinin kapısı kırılarak çalındığı öğrenildi. Köpeğin sahibi Salih Öz yaptığı açıklamada, "Samuray 1 yıl önce çalışmıştı. Ancak bulunmuştu. Geçtiğimiz gün kulübesinin kapısının kırıldığını ve Samuray'ın içinde olmadığını fark ettik. Yine çalındığını düşünüyoruz. Bizim için çok değerli olan Samuray'ı bulup getirenleri ödüllendireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız