1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz, canlı yayında kızdı
Mesut Yılmaz, canlı yayında kızdı

Mesut Yılmaz, canlı yayında kızdı

Mesut Yılmaz, kendisine canlı yayında “Son dönemde gittiğiniz yerlerde fazla ilgi ile karşılaşmadığınız söyleniyor” şeklindeki soruyu soran spikere çıkıştı.

A+A-

Bağımsız Rize Milletvekili adayı, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, Rize den yayın yapan bir televizyon kanalının canlı yayın programına konuk oldu. Program sırasında zaman zaman sorulan sorulardan dolayı sinirlenen Yılmaz bir ara canlı yayını sunan spikere çıkıştı. Yılmaz’a “Son dönemlerde gittiğiniz bazı yerlerde fazla ilgi ile karşılaşmadığınız söyleniyor” şeklindeki soruyu soran spikere “Siz galiba hiç dışarı çıkmıyorsunuz, dışarıdan haberiniz yok” diye çıkıştı.
Yılmaz’ın gerildiği bir diğer soru ise kardeşi Turgut Yılmaz’ın Türkiye'ye kaçak çay soktuğu iddialarının sorulması oldu. Yılmaz bu soruya, "Benim Başbakanlığım döneminde çok yaygın bir dedikodu, kardeşimin ülkeye kaçak çay soktuğu iddiasıydı. Kardeşimin hiçbir zaman dokunulmazlığı olmadı. AKP iş başına geldikten sonra bu iddiaların üzerine gitmeyi kendine fırsat sayardı. Ama bu iddiaların yalan olduğu yapılan soruşturmalarda ortaya çıktı" dedi.
Yılmaz, Rize’deki seçim sonuçlarını da değerlendirerek "Rize’deki seçim kesinlikle 3–0 olmaz. Ya 2–1 olur ya da 1–1–1 olur" dedi. Mesut Yılmaz, "Seçime az bir zaman kaldı. 5 yıllık siyasi iktidar seçilecek. Ben arkamda hiçbir parti desteği olmadan destek istiyorum. Bu desteğin karşılığında tüm hemşerilerimin avukatı olmayı taahhüt ediyorum. Bu konuda gerekli birikimlere sahibim. Rize seçmeninden sadece bana yeniden sahip çıkmalarını istiyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
57 Yorum