1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz gönüllüleri toplandı
Mesut Yılmaz gönüllüleri toplandı

Mesut Yılmaz gönüllüleri toplandı

Rize'den bağımsız aday olan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'a destek veren eski Anap teşkilatı üyeleri, Pazar'da biraraya gelerek strateji geliştirdiler.

A+A-

Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, partisi olmamasına rağmen gönüllü destekleyicilerin çalışmalarıyla seçimlere hazırlanıyor. Eski Anap teşkilatlarındaki yöneticilerden oluşan destek grubu, seçimler öncesi Pazar ilçesi Belediye Salonunda bir araya gelerek bir toplantı yaptılar. Anap eski Rize İl Başkanı Mustafa Mataracı, Pazar Anap eski ilçe Başkanı Birol Kılıç ve yönetim kurulu üyesi Osman Yüksel ile atamaları yapılan köy ve mahalle temsilcilerinin katıldığı seçim öncesi eğitim seminerinde seçim dönemindeki çalışmalarda izlenecek yollar konuşuldu.

Toplantıda konuşma yapan Eski ANAP İl Başkanı ve bağımsız milletvekili Mesut Yılmaz’ın seçim koordinatörü Mustafa Mataracı, sandık ve seçmen örgütlenmesi ile günlük yaşamdaki iletişim çatışmaları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Mataracı, “Bu eğitimden alacaklarınızı siz de sorumlu olduğunuz her kesime anlatınız ki; AK Parti’nin 5 yıldır iktidar olup da yapamadıklarını Mesut Yılmaz yapacaktır. Milletimiz yıllarca çektiği sıkıntılardan kurtulup rahata ve huzura erecektir. Göreviniz, Yılmaz’ın mesajlarını vatandaşa direkt olarak aktarmak ve seçmeni seçimde oy vermeye hazır hale getirmektir. Bu anlamda seçim hazırlık komisyonu, il, ilçe ve belde örgüt yönetimleri, köy- mahalle sorumluları ve sandık çevre sorumluları gibi organlar oluşturduk” diye konuştu.

Mataracı Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın daha önce yaptığı konuşmayı da eleştirerek, “Rize Belediye Başkanının zihniyetini anlamış olduk. Demokrasinin her türlü nimetinden faydalanacaksınız ve halkın seçme ve seçilme özgürlüğüne saygı göstermeyeceksiniz. Yok öyle bir Türkiye. Bu millet size bu söylediklerinizin cevabını sandıkta verecektir. Belediye başkanısınız diye kendinizi milletin sahibi mi sandınız? Çok yakında yanıldığınızı anlayacaksınız” şeklinde konuştu. (Naci GÜVEN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum