1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz Pazartesi Rize'de
Mesut Yılmaz Pazartesi Rize'de

Mesut Yılmaz Pazartesi Rize'de

Rize Bağımsız Milletvekili Adayı Mesut Yılmaz'ın, 18 Haziran Pazartesi günü Rize'ye gelerek seçim çalışmalarına başlayacağı bildirildi.

A+A-

Eski Başbakanlardan Rize Bağımsız Milletvekili Adayı Ahmet Mesut Yılmaz'ın 18 Haziran günü Rize'ye gelerek seçim çalışmalarına başlayacağı ve uzun bir süre Rize'de kalacağı öğrenildi. Yılmaz'ın Rize'ye gelişi sırasında Trabzon il sınırında kendisine büyük bir karşılama programı hazırlandığı da öğrenildi.
Seçim çalışmalarını organize eden Anavatan Partisi Pazar eski ilçe Başkanı Birol Kılıç yaptığı açıklamada Mesut Yılmaz'ı karşılamak için konvoy halinde ilçelerden hareket edileceğini belirterek,
 "Büyük bir kalabalıkla Sayın Yılmaz'ı Rize girişinde karşılayarak seçim çalışmalarına start vereceğiz. Saat 11'de biz Pazar Belediye İşhanı önünden hareket edeceğiz. Rizeli kararını çoktan vermiştir. Amacımız ilde en büyük oy oranı ile Sayın Mesut Yılmaz'ı meclise göndermektir" diye konuştu.

Hemşin İrtibat Bürosu açıldı
Bu arada Bağımsız aday Mesut Yılmaz'ın seçim çalışmalarına destek verme amacıyla açılan seçim irtibat bürolarına bir yenisi de Hemşin'de eklendi. Eski Anavatan İlçe Başkanı Hüseyin Göral ve arkadaşalrı tarafından açılan irtibat bürosunun camındaki "Öz be öz Hemşinli Mesut Beyimiz, Yine de onadır bütün reyimiz" sloganı dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum