1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz Rize'de
Mesut Yılmaz Rize'de

Mesut Yılmaz Rize'de

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, Trabzon'dan sonra bugün de Rize'de bir gezi düzenledi. Yılmaz yarınki mitingde halka hitap edecek.

A+A-

ismet KÖSOĞLU - Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, bir vatandaş Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan hesap sormasını isteyince, "Ben hesap sormam. Ona oyu siz verdiniz siz hesap sorun" diyerek vatandaşlara sandığı işaret etti.
Rize ve ilçelerinde ziyaretlerde bulunmak üzere otobüsle Trabzon'dan Rize'ye gelen Yılmaz, İyidere ilçesinde Anavatan Rize İl Başkanı Mustafa Mataracı, DYP Rize İl Başkanı Köksal Toptan ve partililer tarafından karşılandı.

Otobüsten inen Yılmaz, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak onlarla sohbet etti. Anavatan ve DYP il başkanları Mataracı ve Toptan'ı otobüsüne alan Mesut Yılmaz, İkizdere İlçesine gitti. İlçede esnafı ziyaret eden Yılmaz, milletvekili adaylığı konusunda vatandaşların sorularına muhatap oldu. Kendisini bağımsız aday olarak görmek istediklerini belirtmeleri üzerine Yılmaz ''Zaten ben de size danışmaya geldim, ziyaretlerimi onun için yapıyorum. Açıklamalarımı yarın mitingde yapacağım'' dedi.

İkizdere’nin Cumhuriyet Caddesini boydan boya gezen ve bütün esnafla tokalaşarak hal hatır soran Mesut YILMAZ Seçim konusunda hiçbir açıklama yapmadı. Gezisi sırasında Kaymakamlık bahçesindeki Parkta oturan kadınların yanına giderek sohbet eden Yılmaz çocuklara da yakın ilgi gösterdi ve fotoğraf çektirdi. Mesut YILMAZ’IN gezisine çok sayıda ANAP ve DYP’li siyasetçinin katıldığı gözlendi. Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim ALBAYRAK, ANAVATAN Rize İl başkanı Mustafa MATARACI, Rize DYP İl Başkanı Köksal TOPTAN, Eski Milletvekillerinden Şadan TUZCU, Cavit KAVAK, eski Sakarya Müftüsü Ahmet ŞARK ve eski Belediye Başkanları ve partili Mesut YILMAZ’I yalnız bırakmadı.
İkizdere'den Kalkandere ilçesine geçen Yılmaz, yol boyunca yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar kendisine kaşar, ekmek ve ayran ikram ederken, vatandaşlar açıklanan yaş çay taban fiyatları konusunda memnuniyetsizliklerini dile getirdi. Bir vatandaş Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan hesap sormasını isteyince "Ben hesap sormam. Ona oyu siz verdiniz, siz hesap sorun" diyerek vatandaşlara sandığı işaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum