1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz Rize'de startı verdi
Mesut Yılmaz Rize'de startı verdi

Mesut Yılmaz Rize'de startı verdi

Eski Başbakanlardan Rize Bağımsız Milletvekili Adayı Mesut Yılmaz, seçim çalışmalarına başlamak üzere bugün Rize'ye geldi.

A+A-

Göktürk FIRAT & Naci GÜVEN
İstanbul'dan Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla öğle saatlerinde iş adamı Abdürrahim Albayrak ve beraberindekilerle birlikte Trabzon'a gelen Mesut Yılmaz'ı Trabzon Havalimanı'nda Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen, Anavatan Partisi eski Rize Milletvekili Ahmet Kabil, Rize il Başkanı Mustafa Mataracı ve eski partililer karşıladı.

Karşılama sırasında KTÜ Rektörü Özen'in Yılmaz'a verdiği sarı zarf dikkat çekti. Yılmaz, daha sonra kara yolu ile Rize'ye gitti. Rize il sınırında kendisini binlerce kişi karşıladı. Burada yapılan karşılama nedeniyle Trabzon-Rize kara yolu bir saat ulaşıma kapalı kaldı. Yolu trafiğe açmak için iş adamı Abdürrahim Albayrak bir kamyonetin kasasına çıkarak trafiğin akışını sağlamaya çalıştı.

Yaklaşık 3 bin araçlık konvoyla seçim otobüsüyle Rize'ye giden Yılmaz'a "Gerçek Rizeli Başbakan Mesut" tezahüratlarında bulunuldu.
Sırasıyla Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı'yı da turlayan Yılmaz'ın 10 gün Rize'de kalacağı ve her gün ilçeleri gezerek seçim çalışmalarını devam ettireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum