1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz Rize'den aday mı?
Mesut Yılmaz Rize'den aday mı?

Mesut Yılmaz Rize'den aday mı?

Anavatan Partisi (ANAP) eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın, 2007 seçimlerinde izleyeceği yol haritasını netleştirdiği iddia edildi.

A+A-

Anavatan Partisi (ANAP) eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın, 2007 seçimlerinde izleyeceği yol haritasını netleştirdiği iddia edildi. Gerçek Gündem adlı bir internet sitesinin "Yılmaz'ın yakın çevresinden edinilen bilgi" şeklinde özel başlığıyla verdiği habere göre eski genel başkan, parlamentoya girebilmenin tek yolunun "bağımsız adaylıktan" geçtiğini ifade ediyor.
Site, kendilerine ulaşan bilgiye göre, Mesut Yılmaz'ın, yeni dönemde parlamentoda olabilmek için, memleketi Rize'den bağımsız aday olmaya karar verdiğini yazdı.
TAŞAR İÇİN UYUMADI
Mesut Yılmaz'ın, eski çalışma arkadaşı Mustafa Taşar'ın cenazezine katılabilmek için bir geceyi uykusuz geçirdiğini iddia eden site, Yılmaz'ın sabah 06.00'da uyuyup öğlen 14.00'te uyandığı, bu yüzden Taşar'ın cenazesine katılabilmek için uyku düzenini değiştirdiği, cenazenin kalkacağı gün ise hiç uyumadıği gibi özel bilgilere de yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum