1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz Rize'ye geldi
Mesut Yılmaz Rize'ye geldi

Mesut Yılmaz Rize'ye geldi

Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, seçildikten sonra ilk kez seçmen bölgesi Rize'ye geldi.

A+A-

MUSTAFA BAYRAK
22 Temmuz seçimlerinden sonra ilk kez Rize'ye gelen bağımsız milletvekili Mesut Yılmaz, Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu, sokakta rastladığı vatandaşlarla sohbet etti.




Deniz caddesindeki parkta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. ''Bana göre AK Parti çok büyük bir oy oranı ile iş başına gelmiştir” diyen Yılmaz, “Vatandaş haklı olarak bu kadar büyük bir destek verdiği bir partiyi bir süre deneyecektir. Bu süre zarfında yapılacak girişimlerin sonuç vermeyeceğini düşünüyorum. Eğer AK Parti bunu iyi değerlendirirse, kendisini merkez sağda sağlıklı bir konuma oturtursa zaten bu arayışlara gerek kalmaz. Ama maalesef son günlerde ortaya çıktığı gibi gerilimi artıcı, polemiklere yol açar şekilde, birleştirici olmak yerine ayırıcı olmaya devam ederse bu arayışlar daha da hız kazanır. Burada zamanlama meselesi önemli. İhtiyacın olduğu anda hareket etmek gerekir. Ben bu konuda hazırlık yapıyorum. İhtiyaç olduğuna kanaat getirdiğim anda harekete geçeceğim.'' Diye konuştu.
Ovit'e yapılması planlanan tünelle ilgili açıklama da yapan Mesut Yılmaz konunun Rize, Erzurum, Gümüşhane, Bayburt ve Doğu Anadolu illerini ilgilendiren bir proje olduğunu belirterek, ''Bu nedenle ortak bir kampanya yürütülmesi daha iyi olur. Bu Rize'nin ihtiyacı değil aynı zamanda Doğu Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayacak en kısa güzergâhtır. Bu konuda geçmişte yapılan çalışmalar vardı. Şu anda Rize'ye yapılabilecek en önemli hizmet Ovit tünelinin hayata geçirilmesidir.'' Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum