1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz sözlerini unuttu!
Mesut Yılmaz sözlerini unuttu!

Mesut Yılmaz sözlerini unuttu!

22 Temmuz’dan önce Rize Pazar’daki kendi adını taşıyan okula projeksiyon ve bilgisayar sözü veren Mesut Yılmaz, seçimden sonra sözünü unuttu!

A+A-

22 Temmuz seçimlerinden önce Rize’de bağımsız milletvekilliği çalışmaları sırasında kendi adını taşıyan Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu’na 1 adet bilgisayar ile projeksiyon cihazı sözü veren Mesut Yılmaz, geçen zamana rağmen hediye edeceği cihazları okula göndermedi.

A. Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hamza Kandemir, kendisinin de zor durumda kaldığını belirterek, “Seçim çalışmaları sırasında Sayın Yılmaz’dan kendi adını taşıyan okul için ihtiyacımız olan 2 ürün talebinde bulunduk. Kendilerinin de çok hoşuna gitti ve derhal 1 bilgisayar ile projeksiyon cihazı gönderme sözü verdi. Ancak tam 3 ay geçti hala ses yok." dedi.




Cihazlara eğitimin sağlıklı işlemesi açısından acil ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Kandemir, "Biz bu cihazları bir şekilde alacaktık. Okul açıldı ve hala cihazlarımız eksik. Unutulmuş olabileceğinden hareketle Sayın Yılmaz’ın Pazar temsilcisine de konuyu aralıklarla birkaç kez hatırlattık. Ancak tüm olumlu cevaplara rağmen verilen söz tutulmamıştır.” Diye konuştu.

Okul Aile Birliği toplantısında konuyu gündeme getiren Kandemir, “Verilen söz nedeniyle bizler de bugüne kadar bekledik. Bu konuda bize veliler tarafından sitemler yapıldı. Bunun sebebi de Sayın Mesut Yılmaz’dır. Çünkü bize verdiği sözü yerine getirmemiştir. Okulumuza 3 milyar maliyeti olan bu cihazların temin edilmesini diliyorum. Olmazsa da bir sponsor bulup kendimiz alacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum