1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz'a asayiş yakınması
Mesut Yılmaz'a asayiş yakınması

Mesut Yılmaz'a asayiş yakınması

Cenaze nedeniyle Rize'ye yarım günlük bir ziyaret gerçekleştiren eski Başbakan Mesut Yılmaz'a hemşerileri asayişten dert yandı.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Çayeli ilçesindeki cenaze namazı sonrası Rize’ye gelerek Huzur Lokantasında hemşerileri ile yemek yedi. Yemeğe Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, eski Belediye Başkanı Hızır Hop, eski Bağımsız Rize Belediye Başkan adayı Lokman Koçan, Anavatan İl Başkanı Mustafa Mataracı, eski Rize Milletvekili Ahmet Kabil, işadamı Turgut Yılmaz, Abdürrahim Albayrak, Rizespor yönetim kurlu üyesi Muhammet San ile vatandaşlar katıldı.

Rize’nin sorunları ve yatırımlarla ilgili RTSO Başkanı Ömer Ofluoğlu’ndan bilgiler alan Mesut Yılmaz, sohbet sırasında ilin asayiş durumunun ne halde olduğunu sordu. Bu sırada hemşerileri Yılmaz’a “Akşam saatlerinde özellikle Tophane ve civarında sokağa çıkamıyoruz. Çok kötü durumda. Bir dönemler çok iyiydi. O zaman da Osman Öztürk Emniyet müdürüydü. Bir daha Rize’ye öyle müdür gelmedi. Asayiş de bozuldu. Şu anda asayiş hiç iyi değil” diyerek dert yandılar. Mesut Yılmaz, Rizespor hakkında da bilgiler aldıktan sonra Rize’den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum