1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz'a sert tepki
Mesut Yılmaz'a sert tepki

Mesut Yılmaz'a sert tepki

Eski Başbakanlardan Rize Bağımsız Milletvekili adayı Mesut Yılmaz'ın dün yaptığı terörist Öcalan'la ilgili idam açıklamasına sert tepkiler geliyor.

A+A-

"İdam cezasının kaldırılmasını doğru buluyorum" diyen Bağımsız Rize Milletvekili adayı Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’a MHP Rize İl Başkanı S.Zeki Mayi’den sert tepki geldi. Mayi, yaptığı açıklamada “Eski Başbakanın geçmişte Avrupa Birliğinin yolu Diyarbakır’dan geçer demesi bir anlayış meselesidir.
Bugün sayın eski Başbakan bu anlayıştan bir şey kaybetmediği gibi aynı zihniyetin devamı olarak tekrar Avrupa Birliğinin yolu Diyarbakır’dan geçebilecek açıklamalarının içerisindedir. Anlayışı bu olan bir siyasi irade elbette ki Aponun asılmaması ile ilgili ortaya böyle bir refleks koyacaktır.” Dedi.
Bu arada Yılmaz’ın dünkü açıklaması yerel ve ulusal basında da geniş yankı buldu. Bölge gazetelerinden Ekspres, haberi Mesut Yılmaz'ın açıklamalarına vurgu yapan "Bebek katili asılmasın" çarpıcı başlığıyla manşete aldı. Bir çok ulusal haber kanalı da Yılmaz'ın açıklamalarını aynı paralelde değerlendiren başlıklarla yayına verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
37 Yorum