1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP, Pazar'da seçim bürosu açtı
MHP, Pazar'da seçim bürosu açtı

MHP, Pazar'da seçim bürosu açtı

Milliyetçi Hareket Partisi Pazar'daki ilk seçim irtibat bürosunu İl Başkanı Zeki Mayi'nin de katıldığı törenle açıldı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi, Pazar ilçesinde seçim irtibat bürosu açtı.

MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi, MHP Pazar Belediye Başkan adayı Dursun Güneş, Pazar ilçe Başkanı Ziya Üstbaş, Pazar Ülkü Ocağı Başkanı Adnan Kaboğlu ve MHP Pazar eski ilçe başkanı Ahmet Yavuz Hekim'in birlikte kurdelesini kestikleri Karadeniz Caddesi'ndeki irtibat bürosu, 29 Mart seçimlerine kadar devam edecek seçim propaganda süresince açık kalacak.

Açılışın ardından seçim bürosunda basın açıklaması yapan MHP Pazar Belediye Başkan adayı Dursun Güneş, seçmenin gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, “Bu yoğun ilgi, alaka ve teveccühünüzü seçildiğimiz gün sizlere hizmet olarak geri döndüreceğim. Sizler bunu hak ediyorsunuz. Sizler çok güzel bir Pazar hak ediyorsunuz. Ben sizleri seviyorum. Sevgi olmayınca belediyecilik de olmaz. Ben bu düşüncedeyim. Seçimin hepimize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi de yaptığı açıklamada Dursun Güneş'in Pazar için çok iyi bir tercih olduğunu belirterek, “Dursun Güneş gibi bir beyefendiyi Pazar belediye Başkanlığı için aday göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bilgi, beceri ve devlet tecrübesiyle Pazar'da yaşayan her kesime eşit şekilde hizmet getirebileceğine inandığımız bir arkadaşımızdır. Belediyecilik anlamındaki program, düşünce ve projeler, Pazar'a yapılacaklar konusunda bu seçim irtibat bürosu aynı zamanda bir köprü görevi görecek. Tüm vatandaşlarımız merak ettikleri her şeyi adayımızdan, ekibimizden sorup öğrenebilecek. 29 Mart günü de inşallah Pazar'da Dursun Güneş ile belediye başkanlığını kazanıp hizmete başlayacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum