1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP Ardeşen'de atağa kalktı
MHP Ardeşen'de atağa kalktı

MHP Ardeşen'de atağa kalktı

Ardeşen ilçesinde Milliyetçi Hareket partisi Kadın Kolları’nın yeni binasının hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen törene ilgi büyüktü.

A+A-

Bengü BİTİŞ - Ardeşen ilçesinde Milliyetçi Hareket partisi Kadın Kolları’nın yeni binasının hizmete girmesi dolayısıyla İl Başkanı Zeki Mayi, Merkez İlçe Başkanı Harun Öksüz, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Bahri Civaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Buson Aykanat ve Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı İmdat Önçırak ile çok sayıda bayan partilinin de katıldığı bir tören düzenlendi.
MHP Ardeşen İlçe Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Ayşe Hacısüleymanoğlu, yeni binanın açılışında yaptığı konuşmada, siyasi hareketlerin gelişme ve büyümelerinde herkes gibi kadınlara da önemli görevler düştüğünü belirterek, “Partili kadınlar olarak tüzüğümüzün amaç ve doğrultusunda çalışacağımızı, bu çalışmaları kendimiz için milli bir görev sayacağımızı belirterek yola çıkıyoruz. Türk kadınının Türk kültürüne olan katkılarıyla birlikte taşıdığı misyonu, bugün biz de MHP kadın üyeleri olarak üstlenmiş bulunuyoruz. Bu amaçla; MHP kadın Kolları üyeleri olarak, lider ülke Türkiye Ülküsünün en önde gelen neferlerinden olacağız ve bu inancı her zaman taşıyacağız.” dedi.
 
MHP Rize İl Kadın Kolları Başkanı Buson Aykanat da açılışta yaptığı kısa konuşmasında, ülkenin gidişatıyla ilgili sadece “Kötü gidiyor” demekle çözüm bulunamayacağını belirterek “Bu konumda kadınlarımıza çok iş düşüyor. Kadın yetiştirendir, eğitendir. Bu sebeple her türlü bilgi birikimini toplumla paylaşmalıdır. Bunun en güzel yolu da aktif siyasete katılmaktır. Bu sebeple tüm kadınlarımızı aktif siyasetin içinde görmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız